NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Orr karika lótuszvirággal és kővel

Raktáron

A lótusz virág a világ számos vallásában szimbolikus jelentéssel bír. A Buddhizmusban például az elme tisztaságát jelképezi, valamint az oda vezető utat és fejlődést, hiszen a lótusz még akár mocsaras területeken is képes a túlélésre.
Ha egy olyan orr piercinget keresel, ami mélyebb jelentéssel bír és több mint csak egy ékszer, akkor ez a karika igazán neked való.
A piercing dísze egy öt szirmú virág forma, közepén egy nagyobb méretű csillogó kővel, melynek te választhatod ki a színét (lehet például piros vagy rózsaszín is, de nézd meg mindet mielőtt választassz).
A kövön felül még magának a piercingnek is te határozod meg a színét: az alap szerkezet orvosi acélból készült (ez ezüstös, sima felületet ad a karikának) de klasszikus sárga arany és rózsaszínesebb rozé arany színben is kérheted. Ilyenkor a piercing egy ion-os kezelésen megy keresztül. Ezáltal a felső réteg nem fog leválni, de idővel elhasználódhat. Ezért azt javasoljuk, hogy annak érdekében, hogy minél tovább tudd használni, fürdéskor mindig vedd ki az orrodból. Ha az arany színek valamelyikében szeretnéd megrendelni a karikát, akkor a kő színe nem variálható, mindenképp átlátszó lesz.
Részletek
NévOrr karika lótuszvirággal és kővel
SKUNose-197
Szárvastagság0.8 mm.
Zár típusaCsavaros
TípusVégtelen karika
ElhelyezkedésOrrcimpa
Karika átmérője8 mm.
AnyagOrvosi acél
Golyó mérete4 mm.
Kő típusaCirkónia
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Orr karika lótuszvirággal és kővel
Értékelésed:
Orr karika lótuszvirággal és kővel