NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Köldök peircing apró gyöngyös golyókkal-22%

1824 Ft Olcsóbb mint 2339 Ft -22%
Raktáron

Ha már unod az egyszerű fémes golyós köldök piercingeket és valami különlegesebbre vágysz, akkor nem is kell tovább keresgélned! Ez a gyönyörű ékszer ugyanis temérdek kis gyöngyös golyóval van díszítve. 
A szár és a szokványos felső golyó is orvosi acélból készült, az alsó díszítő golyó pedig színezett agyagból van. Ehhez rengeteg kis golyót tapasztották majd nyomás alkalmazásával fixálták azokat. Így biztos lehetsz abban, hogy a golyók rögzítve vannak és nem fognak csak úgy elveszni. Az agyag színe mindig illeni fog a golyók színéhez - ezt természetesen te választhatod ki,
Az alsó golyó belső menetes, ami mindig preferált választás, hiszen így nem a csavaros szár rész fog közvetlenül áthaladni bőrödön, így nem sértheti azt fel.
De ez még nem minden, az ékszer kézzel készült, tehát minden darab egyedi, még méretben is minimálisan különbözhetnek a modellek. 
Ahogy már olvastad, a golyó színét te választhatod ki, de a méretét is megszabhatod, így biztosan egy számodra tökéletesen megfelelő piercinget kapsz majd kézhez. 8, 10 vagy 12 mm-es átmérővel is elérhetőek ezek a különleges golyók! 
Részletek
NévKöldök peircing apró gyöngyös golyókkal
SKUBelly-416
Szárvastagság1.6 mm.
Zár típusaKülső menetes
TípusKöldökrúd
ElhelyezkedésKöldök, Isabella, Fourchette, Csiklóelőbőr
Hossz10 mm.
AnyagOrvosi acél
Ragasztott a termék?Igen
Darabszám1 db
Másodlagos anyagAkril
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Köldök peircing apró gyöngyös golyókkal
Értékelésed:
Köldök peircing apró gyöngyös golyókkal