Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Karika 14 karátos aranyból marquise kövekkel

38909 Ft
Raktáron

A képen látható karika több testrészben is hordható, septum és daith piercingnek is jó választás. Az ékszer 14 karátos aranyból készült, és két különböző színben kapható: klasszikus sárga arany és kicsit halványabb fehér arany.

A karika kapocs segítségével nyitható és zárható, ezért nincsenek olyan részei, amelyek leeshetnek és elveszhetnek. A kapocs egyik vége a karikához van rögzítve, a másik vége a helyére pattan.

A karika két vége bizonyos mértékben összenyomható, ezáltal a nyílások kisebbek lesznek, a karika és a zár jobban feszül. Ha a nyitást és a zárást nehéznek találod, finoman nyomd meg a két végét.

A karika alsó részét öt darab kő díszíti. A kerek kövek a két oldalon helyezkednek el, közöttük három ovális kő található. A középen lévő ovális kő nagyobb, mint a mellette lévők. A kövek mindegyike áttetsző, a fokozatos kialakítás minden piercinget feldob.

Az arany és a fehérarany modell szárának vastagsága megegyezik, mindkettő 1.2 mm-es. A karika átmérőjét több lehetőség közül választhatod ki.

Részletek
NévKarika 14 karátos aranyból marquise kövekkel
SKURing-40
Szárvastagság1.2 mm.
Zár típusaKapocs
TípusKapcsos karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Septum
Golyó mérete8 mm.
Kő típusaCirkónia
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Karika 14 karátos aranyból marquise kövekkel
Értékelésed:
Karika 14 karátos aranyból marquise kövekkel

*14k aranyra nem vonatkozik.