Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Labret 14 karátos aranyból, belső menettel és kővel-30%

12935 Ft Olcsóbb mint 18479 Ft -30%
Raktáron

Ezt a labretet több testrészedben is hordhatod. A lapos hátsó része miatt a legtöbben ajak- és fülpiercingnek választják. A szájban a lapos hátsó részzel rendelkező ékszerek viselése kényelmesebb, mint egy hagyományos golyós piercingé.

A labret 14 karátos aranyból készült, és klasszikus sárgaarany, rózsaarany és fehérarany színben kapható. Mindhárom modellben azonos mennyiségű arany van. Nem csak a színt választhatod ki, de az ékszer hosszáról és a tetején lévő kő méretéről is te dönthetsz. Ha olyan szerencsés vagy, hogy a füled három helyen is ki van szúrva, kombinálhatod a különböző darabokat: helixben remekül mutat a három különböző, nagyság szerinti sorendben elhelyezett kő.

A labret extra hosszú belső menettel rendelkezik, ezért a behelyezéskor a megfelelő rögzítéshez többször kell elfogatni, de így biztos lehetsz benne, hogy a kő nem fog kiesni.

Ezt az ékszert több testrészedben is hordhatod. Az anyaga 14 karátos arany, ezért sokkal tartósabb, mint egy hagyományos piercing.

Részletek
NévLabret 14 karátos aranyból, belső menettel és kővel
SKUU-Labret-124
Kampány-30%
Szárvastagság1.2 mm.
Zár típusaBelső menetes
TípusBarbell
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Kő típusaCirkónia
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Labret 14 karátos aranyból, belső menettel és kővel
Értékelésed:
Labret 14 karátos aranyból, belső menettel és kővel