Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Karika hengeres golyóval, kristály disszel-50%

1515 Ft Olcsóbb mint 3029 Ft -50%
Raktáron

Ez a golyózáras karika pont úgy néz ki, mint egy hagyományos, annyi különbséggel, hogy a golyó nem teljesen kerek, hanem henger alakú. A golyózár emiatt kissé laposnak tűnik. A henger hátul, lapos felével érintkezik a bőrrel és kifelé görbül.

A karika különböző színekben, átmérőkben és vastagságban érhető el. A golyó méretét nem lehet meghatározni, mivel arányosan növekszik a karika méreteivel együtt. 6 mm vastagságú karika nem kapható 3 mm-es golyóval, mivel a golyónak nagyobbnak kell lennie a karika vastagságánál. Vékonyabb méretekben a henger könnyen eltávolítható és behelyezhető. Vastagabb karikáknál azonban érdemes karikanyitó fogót használni, mivel kisebb az átmérőjük miatt nehezen nyithatók. A hengerben két bemélyedés is van, ezekhez van hozzáerősítve a karika.

Nem valódi opál ékkő van benne, mivel a valódi opál túl törékeny és nem alkalmas piercing ékszer készítéséhez. A golyózáras karikában hamis opál van, ami jóval tartósabb, de a különbség nem észrevehető. 

Részletek
NévKarika hengeres golyóval, kristály disszel
SKUU-Ring-147
Kampány-50%
Zár típusaGolyózáras
TípusBarbell
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Köldök, Labia, Csiklóelőbőr, Frenum, Hafada, Lorum, Mellbimbó
AnyagOrvosi acél
Kő típusaSzintetikus opál
Ragasztott a termék?Igen
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Karika hengeres golyóval, kristály disszel
Értékelésed:
Karika hengeres golyóval, kristály disszel