A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

Titánium barbell belső menetettel, 3 kővel díszítve

Elérhetőség: Raktáron

6 789,00 Ft
További Információ
További Információ
Termékszám Barbell-199
Darabszám 1 db
Nem mindenkinek van szüksége két darab ékszerre. Ezért termékeinket nem szettekben/párban értékesítjük, és ezért a termékek értéke mindig darabra van megadva, kivéve ha ezt másként jelezzük. Szettek esetében természetesen az ár szettre vonatkozik, és nem a szettben lévő ékszerek darabjára. A szettekben természetesen egy darab van mindegyik termékből.
Vastagság 1.2 mm.
A menet vastagsággal az ékszer vastagságát mérjük, vagyis a szár vastagságát. Ezzel fontos tisztában lenni, hogy tudd, hogy a felcsavarandó golyónak mekkora kell hogy legyen a menetvastagsága. A menet vastagságnak meg kell egyeznie a piercing lyuk méretével és a golyó menet vastagságával.
Hossz 6 mm.
Az ékszer hosszát "madártávlatban" mérjük, golyótól golyóig. Tehát, egy banán piercing szár hosszát nem a szár mentén mérjük, haneme gy egyenes vonalban a két golyó között.
Anyag Titánium
Ez az ékszer tiszta titániumból készült és egyáltalán nem tartalmaz nikkelt. A titánium egy annyira biztonságos anyag, hogy kórházakban, a fogorvosnál és még nagyon sok más helyen is ezt használják. Szeretnénk felhívni arra figyelmedet, hogy néhány ékszernél az ékszernek csak azon része készült titániumból, mely átmegy a bőrödön.
Kő típusa Kristály
Golyó mérete 4 mm.
Zár típus Belső menetes
Vélemények
Írd le véleményedet
Értékelés: Titánium barbell belső menetettel, 3 kővel díszítve
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.