A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

Titán fülbevaló kőberakással

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

2 759,00 Ft
Produktbeskrivelse
Részletek
Ha valami különlegeset szeretnél a fülpiercingedhez, akkor ne hagyd ki ezt a titán ékszert. Ez egy klasszikus kis fülbevaló, ragyogó kristállyal díszítve. A titán ékszerek nem tartalmaznak nikkelt, tehát ideális választás azoknak, akik fémallergiával küzdenek. Ennek a tulajdonságának köszönhetően szokták friss piercingeknél is a titánt használni. 
A kőnek a méretét te választhatod ki. Többféle méretben rendelhető, akár 2 mm-eset is kérhetsz belőle. Ha több helyen is ki van szúrva a füled, akkor nagyon jól tud mutatni több, különböző méretű kő, pláne, ha sorban jönnek egymás után. 
Fontos megjegyezni, hogy ezt a modellt (és számos másikat is) darabonként áruljuk. Nem mindenkinek van kiszúrva mindkét füle, igy sokaknak felesleges lenne, ha párban kapnák az ékszert. Viszont nagyon könnyen tudsz plusz darabot hozzáadni a rendelésedhez.
További Információ
További Információ
Termékszám Ear-38
Darabszám 1 db
Nem mindenkinek van szüksége két darab ékszerre. Ezért termékeinket nem szettekben/párban értékesítjük, és ezért a termékek értéke mindig darabra van megadva, kivéve ha ezt másként jelezzük. Szettek esetében természetesen az ár szettre vonatkozik, és nem a szettben lévő ékszerek darabjára. A szettekben természetesen egy darab van mindegyik termékből.
Vastagság 0.8 mm.
A menet vastagsággal az ékszer vastagságát mérjük, vagyis a szár vastagságát. Ezzel fontos tisztában lenni, hogy tudd, hogy a felcsavarandó golyónak mekkora kell hogy legyen a menetvastagsága. A menet vastagságnak meg kell egyeznie a piercing lyuk méretével és a golyó menet vastagságával.
Anyag Titánium
Ez az ékszer tiszta titániumból készült és egyáltalán nem tartalmaz nikkelt. A titánium egy annyira biztonságos anyag, hogy kórházakban, a fogorvosnál és még nagyon sok más helyen is ezt használják. Szeretnénk felhívni arra figyelmedet, hogy néhány ékszernél az ékszernek csak azon része készült titániumból, mely átmegy a bőrödön.
Kő típusa Cirkónia
Zár típus Más
Vélemények
Írd le véleményedet
Értékelés: Titán fülbevaló kőberakással
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.