NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Septum piercing részben csillogó kövekkel kirakva

3229 Ft
Raktáron

A fenti képen látható piercing egyik különlegessége az, hogy nem csak orr piercingként hordhatod, hanem gyakorlatilag bármilyen helyen, ami méretében megfelel a szár átmérőjének.
Ez azért is lehetséges, mert ez a darab záró mechanizmus nélküli, egy kis nyílás található csak az egyik felén, amelyet szét tudsz nyitni, ahhoz, hogy ki/be rakd a karikát.
Ez a modell rézből készült, amit attól függően, hogy milyen színben szeretnéd megrendelni még egy fedőréteggel vonják be. Például, ha a világosabb ezüstös variációk tetszenek, akkor titániummal fogják bevonni, de ha inkább a klasszikus sárga arany vagy a rózsaszínesebb rozé arany szín tetszik, akkor 14 karátos arany bevonatot kap a karika.
Bizonyára észrevetted, hogy a piercing alsó félkörén (ami ha septum piercingként használod, akkor a látható rész) jó pár apró kő található. Ezeknek a kis cirkónia köveknek szintén te választhatod ki a színét, van például türkiz vagy rózsaszínű opció is. Arany alapszín esetén (legyen az sárga vagy rozé) a kövek azonban mindig áttetszőek lesznek.
Részletek
NévSeptum piercing részben csillogó kövekkel kirakva
SKUNose-191
Szárvastagság1.2 mm.
Zár típusaCsavaros
TípusSeptum karika
ElhelyezkedésOrrcimpa
Karika átmérője8 mm.
AnyagSárgaréz
Kő típusaCirkónia
Bevonat típusaStandard bevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Septum piercing részben csillogó kövekkel kirakva
Értékelésed:
Septum piercing részben csillogó kövekkel kirakva