NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Push-in labret titánból, kristályvirággal

7449 Ft
Raktáron

A labret az egyik legsokoldalúbb ékszerfajta, mivel többféle piercingben is lehet használni. A szár alján található lapos lemeznek köszönhetően tökéletes ajakpiercingekhez, mert nincs golyó, ami a fogakhoz ütközhetne. Mellesleg ez a lemez elég kicsi is, mindössze 2.5 mm az átmérője, és 0.8 mm a vastagsága.
Emellett remek fülpiercing is lehet belőle, különösen tragushoz ideális, megintcsak a bumszli golyó hiánya miatt. De persze használhatod helixhez, forward helixhez, vagy sima fülcimpa ékszernek is.
Az ékszer titánból készült, ugyanabból az anyagból, mint amit a piercered eredetileg is használt a piercinghez. Tehát ezt az ékszert akár a legelejétől is hordhatod. Mindig izgalmasabb egy díszes ékszert hordani, mint a sztenderd bogyósat.
A labret tetején egy hét pici kőből álló virág helyezkedik el - hat szirom, és a virág közepe. A kövek színét te választhatod ki. A virág hátába csatlakozik egy kis tű, ami az ékszer zárómechanizmusa. Egyszerűen kihúzod a tűt a szárból, a szárat beilleszted a piercingedbe, majd visszacsúsztatod a tűt bele. A tű belefeszül a szár belsejébe, így esélye sincs kicsúszni. Rendszeres ki-betétel mellett érezni fogod, hogy idővel egyre könnyebben jár a tű ki-be. De semmi ok az aggodalomra! Egyszerűen csak hajlítanod kell a tűn egy picit, hogy újra feszes legyen a száron belül. 
A virágnak kb. 5 mm az átmérője. A szár vastagsága 1.2 mm, hossza 8 mm.
Részletek
NévPush-in labret titánból, kristályvirággal
SKULabret-81
Szárvastagság1.2 mm.
Zár típusaPush-in
TípusLabret
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Hossz8 mm.
AnyagTitán
SzínEzüstszínű
Kő típusaCirkónia
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Push-in labret titánból, kristályvirággal
Értékelésed:
Push-in labret titánból, kristályvirággal