Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Push-in labret 14K aranyból, részletgazdag kígyóval

29257 Ft
Raktáron

Ha egyedi és exkluzív darabot keresel a piercingjeidhez, akkor ez a labret a részletgazdag kígyóval tökéletes lesz számodra. Az ékszer anyaga kiváló minőségű 14K arany, és a klasszikus sárga arany vagy a stílusos fehérarany közül választhatod ki a színt.
A szár vastagsága 1 mm és 1,2 mm között választható; csak a szárhossz standard méret, 8 mm minden változatban. A labretekre jellemző lapos hátoldal ideális választás több piercinghez, gyakran használják különféle ajak-, fül-, sőt, orrpiercingekben is.
Ez a különleges labret push-in zárral rendelkezik, amely rendkívül könnyen behelyezhető még trükkös helyeken is, mivel nem kell csavargatni. A dekoratív fejen egy enyhén hajlított kis tű található, amelyet a labret szár belsejébe kell nyomni. Ha észreveszed, hogy a fej túl könnyen kijön, óvatosan hajlítsd meg a tűt, hogy nagyobb feszültséget hozzon létre a szár belsejében, amely szilárdan a helyén tartja.
Tekintsd meg a 14 karátos aranylabrethez elérhető színvariációkat, és gyors kiszállításunkkal azonnal meg is kapod a sajátodat.
Részletek
NévPush-in labret 14K aranyból, részletgazdag kígyóval
SKULabret-143
Zár típusaPush-in
TípusBarbell
ElhelyezkedésFülcimpa, Helix
Hossz8 mm.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Push-in labret 14K aranyból, részletgazdag kígyóval
Értékelésed:
Push-in labret 14K aranyból, részletgazdag kígyóval

*14k aranyra nem vonatkozik.