NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...
%

Plug, fekete akrilból

744 Ft Olcsóbb mint 930 Ft
Raktáron

Hiányzik kedvenc ékszered, amit még a fültágítás előtt hordtál? Bemutatjuk ezt a különleges tervezésű plugot, amellyel új életet adhatsz kedvenc ékszerednek.

A plug fekete akrilból készült, hátul belső menettel, hogy megkönnyítse a behelyezést és kivételt. Az elülső rész teljesen lapos és egy apró 0,8 mm-es lyuk található rajta. Ebbe a lyukba be tudod tenni szinte bármelyik régi fülbevalódat.

Egyszerű, de mégis nagyszerű trükk: csak behelyezed a középen található lyukba kedvenc ékszered és kész is. Egyszerre hordhatod a plugot és a fülbevalót is.

Ha a használni kívánt darabnak fém a hátrésze, ne aggódj, a pluggal együtt egy szilikon hátrészt is kapsz a rendelésedhez, amely széltében 4 mm.

Az elérhető darabok átmérőjének mérete 12-24 mm-ig terjed. Tartsd észben, hogy a lyuk átmérője a legkisebb plugon csupán 4 mm, vagyis ugyanakkora, mint a szilikonvég, így lehet nehézkes lesz a behelyezése. Ennek ellenére nem lehetetlen, csupán türelmesnek kell lenni hozzá. 

Rendeld meg még ma és adj egy második esélyt régi kedvenceidnek. Fontos megjegyeznünk, hogy az ár egy termékre vonatkozik, amennyiben a képen több plug is látszódik, az csupán az ékszer különböző szemszögökből való illusztrálása céljából van.

Részletek
NévPlug, fekete akrilból
SKUPlug-93
Zár típusaKülső menetes
TípusPlug
AnyagAkril
SzínFekete
Mélység10 mm.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Plug, fekete akrilból
Értékelésed:
Plug, fekete akrilból