NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Orr piercing egyenes szárral, 14 karátos arnayból, 3 pici kővel

10779 Ft
Raktáron

A fenti képen látható orr piercingen a legkiválóbb kis kövek díszítik a 14 karátos arany szerkezetet. A három kristály tiszta kő egy háromszög alakban van egymás mellé rögzítve, középen pedig egy kis arany gomb található. A háromszöges elrendezés van akit egy kis virágra, van akit a Szentháromságra emlékeztet.
A piercing tehát 14 karátos aranyból készült 24 karátos helyett. A különbség a 14 és 24 karátos arany között az, hogy az utóbbi nagyon puha anyag. Emiatt könnyedén hajlik, ugyanakkor könnyedén el is törhet vagy megsérülhet. A 14 karátos arany átlagosan 0.58% tisztaságú aranyból áll, a fennmaradó részt pedig olyan anyagok teszik ki, amelyek kevésbé sérülékenyek, tartósabbak. Szóval a 14 karátos arany ékszered tulajdonkébben tartósabb lesz, mintha 24 karátos aranyból lett volna készítve.
Azt te választod ki, hogy a piercing elegáns fehér arany vagy klasszikus sárga arany legyen - mind a kettő 14 karátos, így csak a szín változik, a minőség nem.
A piercing hossza kb 6mm, átmérője 0.8mm. A szár végén egy pici golyó található, ami kicsivel nagyobb a szát átmérőjénél. Ez segít abban, hogy a piercing a helyén maradjon.
Részletek
NévOrr piercing egyenes szárral, 14 karátos arnayból, 3 pici kővel
SKUNose-167
Szárvastagság0.8 mm.
TípusOrrszegecs
ElhelyezkedésOrrcimpa
Hossz6 mm.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Orr piercing egyenes szárral, 14 karátos arnayból, 3 pici kővel
Értékelésed:
Orr piercing egyenes szárral, 14 karátos arnayból, 3 pici kővel