Nyelv piercing csomag, 8 darab teflon piercinggel

Elérhetőség: Raktáron

2 850,00 Ft
További Információ
További Információ
Termékszám Tongue-Pack-4
Darabszám 8 db
Nem mindenkinek van szüksége két darab ékszerre. Ezért termékeinket nem szettekben/párban értékesítjük, és ezért a termékek értéke mindig darabra van megadva, kivéve ha ezt másként jelezzük. Szettek esetében természetesen az ár szettre vonatkozik, és nem a szettben lévő ékszerek darabjára. A szettekben természetesen egy darab van mindegyik termékből.
Vastagság 1.6 mm.
A menet vastagsággal az ékszer vastagságát mérjük, vagyis a szár vastagságát. Ezzel fontos tisztában lenni, hogy tudd, hogy a felcsavarandó golyónak mekkora kell hogy legyen a menetvastagsága. A menet vastagságnak meg kell egyeznie a piercing lyuk méretével és a golyó menet vastagságával.
Hossz 16 mm.
Az ékszer hosszát "madártávlatban" mérjük, golyótól golyóig. Tehát, egy banán piercing szár hosszát nem a szár mentén mérjük, haneme gy egyenes vonalban a két golyó között.
Anyag Akril
Ez az ékszer akrilból készült, ami egy nagyon biztonságos műanyag, amely egyáltalán nem tartalmaz nikkelt vagy más veszélyes anyagot - Így egyáltalán nem kell aggódnod.
Szín Vegyes
Golyó mérete 6 mm.
Alsó golyó 6 mm.
A golyó átmérőjét maga a golyó mérete adja. Nyelv- és köldök piercingeknél a standard méret 5-6mm, labreteknél 2.5-4mm. Ha kevésbé feltűnő ékszert szeretnél, akkor kisebb golyót kell választanod. Fontos, hogy megfelelő menetvastagságú golyót válassz.
Elállási jog Igen
Vélemények
Customer Reviews (3)
Szuper kényelmesek
Értékelés
Ezek a nyelvpiercingek nagoyn kényelmesek. És sokkal k-mélőbbek a fogakkal, ha véletlenül ráharap az ember.
Szerintem ez a csomag tökéletes - nem túl drága, és sok szín közül lehet válogatni... és mégegyszer - kényelmes hordani és nem károsítják a fogakat, és ha új a nyelv peircinged, akkor sokszor előfordulhat hogy véletlenül ráharapsz vagy nekiütődik a fogadnak. Úgyhogy pontosan ezért tudom ajánlani mindenkinek. És azért is mert nagyon kellemesek a színek, és a színválaszték is jó, mindenhez illik. Sok mindenkinek ajánlottam ezt az oldalt és ezeket a nyelv piercingeket :)
Véleményezte: Anne-Sophie Finmann
Szép
Értékelés
Jó néha beújatine szinekkel, és jó hogy ilyen sok szín közül lehet válogatni :)

A minőségük szuper, nem károsítja a fogakat, sem felül, sem alul.

+ és nem fáj annyira ha véletlenül ráharapsz, ha még nem szoktál teljesen hozzá a piercingedhez.
Véleményezte: Lene M
Jó az anyaga
Értékelés
Ezt el kell mondanom. Pozitívan csalódtam a piercingek anyagában, mert angyon puha és gyengéd a fogakkal. A szár maga annyira puha, hogy hajlítani is lehet. Véleményezte: Christian
Írd le véleményedet
Értékelés: Nyelv piercing csomag, 8 darab teflon piercinggel
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Upload images for this product