Köldök piercing 14 karátos aranyból, csillogó kövekkel kirakott szív medállal

Elérhetőség: Raktáron

40 600,00 Ft
Produktbeskrivelse
Részletek
A szív forma nagyon népszerű az ékszerek körében, sosem megy ki a divatból. Ez az elegáns dizájn sugározza magából a minőséget és exkluzivitást. Ez a köldök piercing 14 karátos aranyból készült, így biztos lehetsz benne, hogy olyan ékszerről van szó ami kiállja az idő próbáját.
Az alsó és a felső golyóban is egy kis csiszolt, csillogó kő található - de ezek az apró kövek nem olyan feltűnőek, hogy elvonják a figyelmet a fő szív formájú díszről.
Ez a gyönyörű, szív alakú függő dísz igazán különleges, asszimetrikusan díszített: egyik fele hét apró ragyogó kővel van kirakva. Mindegyik kis kő csiszolt, hogy minél több fényt verjenek vissza (és így minél csillogóbb hatást keltsenek). A szív másik fele teljesen sima felületű,
Ha szereted a klasszikus hatású különlegesen csillogó, exklúzív ékszereket, akkor nehéz lesz nem a kosaradba tenni ezt a szépséget.
További Információ
További Információ
Termékszám Belly-435
Darabszám 1 db
Nem mindenkinek van szüksége két darab ékszerre. Ezért termékeinket nem szettekben/párban értékesítjük, és ezért a termékek értéke mindig darabra van megadva, kivéve ha ezt másként jelezzük. Szettek esetében természetesen az ár szettre vonatkozik, és nem a szettben lévő ékszerek darabjára. A szettekben természetesen egy darab van mindegyik termékből.
Vastagság 1.6 mm.
A menet vastagsággal az ékszer vastagságát mérjük, vagyis a szár vastagságát. Ezzel fontos tisztában lenni, hogy tudd, hogy a felcsavarandó golyónak mekkora kell hogy legyen a menetvastagsága. A menet vastagságnak meg kell egyeznie a piercing lyuk méretével és a golyó menet vastagságával.
Hossz 10 mm.
Az ékszer hosszát "madártávlatban" mérjük, golyótól golyóig. Tehát, egy banán piercing szár hosszát nem a szár mentén mérjük, haneme gy egyenes vonalban a két golyó között.
Elállási jog Igen
Vélemények
Írd le véleményedet
Értékelés: Köldök piercing 14 karátos aranyból, csillogó kövekkel kirakott szív medállal
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Upload images for this product