Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Karika rögzített opál golyóval-20%

1679 Ft Olcsóbb mint 2099 Ft -20%
Raktáron

Bemutatjuk a rögzített golyós végtelen karikánkat. A golyó szintetikus opálból készült, vagyis nem valódi, de ezt nem hozzáértő szemmel észre sem lehet venni.

Mivel a golyó hozzá van rögzítve a szár egyik részéhez, nem kell attól félned, hogy kiesik vagy elveszik. Ez az előnye és egyben a hátránya is, ugyanis ezt a szerkezetet nem a legegyszerűbb nyitni és csukni. Minél vékonyabb a karika, annál nagyobb az átmérője, így a kinyitás is egyszerűbb. Gondolj arra, milyen egyszerű elhajlítani egy drótot, míg egy érmét szinte lehetetlen. Az ékszereknél is ugyanez a helyzet.

A karika nyitásához és zárásához azt javasoljuk, spirált utánozva forgasd a két véget ellentétes irányba. Ezzel a technikával az ékszer nem veszít rugalmasságából és megőrzi eredeti alakját. Vigyázz, hogy semmiképp se húzd szét a két végét oldalra! Jobb, ha ilyenkor magát a karikát fogod az ujjaiddal és nem a golyót, mert az akár le is törhet. Fontos megjegyeznünk, hogy a golyó átmérője arányosan változik a karika méretével: a vastagabb karikához nagyobb golyó tartozik.

Részletek
NévKarika rögzített opál golyóval
SKURing-119
Kampány-20%
Zár típusaGolyózáras
TípusVégtelen karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Köldök, Labia, Csiklóelőbőr, Frenum, Hafada, Lorum
AnyagOrvosi acél
Kő típusaSzintetikus opál
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Karika rögzített opál golyóval
Értékelésed:
Karika rögzített opál golyóval

*14k aranyra nem vonatkozik.