• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

15 Item(s)

oldalanként

15 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Hangerek fültágításhoz

A hangers-nek nevezett fültágítók nagyon különleges ékszerek, melyek sok féle dizájnban és anyagban kaphatóak. A hangereket azoknak ajánljuk, akik elégedettek tágítójuk méretével, és nem egy hétköznapi ékszerre vágynak. A hangerek többsége szép, nagy méretű, amelyeket azért gyártottak, hogy magukra vonják a figyelmet. Természetesen léteznek diszkrétebb hangerek is. Ha nem félsz kimutatni, hogy mennyire büszke vagy fültágítódra, akkor szép és nagy méretű hangereink tökéletesek számodra. :-)

A különféle anyagok

Hangereink különböző organikus anyagokból készültek, hogy bőröd az ékszer viselése közben is optimálisan tudjon lélegezni. Mindeközben hangereink szuper hipoallergének is, hisz sosem tartalmaznak nikkelt, vagy szennyeződéseket. Amikor hangert választassz fültágító ékszerként, akkor nem csak egy gyönyörű ékszert választhatsz, hanem a bőrödnek legmegfelelőbb anyagot is. Amikor hangereinket választod, a kiválló minőség biztosított, mind anyag és dizájn terén.

Szaru

A legtöbb szaruból készült ékszerünk, olyan vizibivalyok szarvából készül, amelyek hosszú és boldog életet éltek. Ezeket a bivalyokat nem szarvuk miatt tenyésztik, így azoknak a bivalyoknak a szarvából készülnek ékszerek, amelyek teljesen természetes halált halnak. Néha előfordulhat, hogy egy kis színt kell adni a szarv felületéhez, a szürke és fehér elszíneződések eltakarása érdekében. A szaru gyorsan felszívja a színező anyagot, így az ékszer nem színezi be a bőrfelüleletet. Így lehet hogy észre se vennéd, hogy a szaru be lett színezve, ha itt nem olvasnál róla :-) A szaru színe attól függ, hogy melyik állathoz tartozott, és hogy kapott-e színkezelést vagy sem.

Fa

Ahogy a többi organikus anyag, úgy a fa is nagyon jó a teljesen begyógyult bőr számára. A többi organikus anyaggal szemben, a fa egy jól ismert anyag azok számára, akik már tágították fülüket. Sokan használtak már fából készült tunneleket és plugokat is, így tisztában vannak annak előnyeivel. Viszont ha már belefáradtál az egyszerű plugok és tunnelek használatába, akkor itt az ideje, hogy megtekintsd egyedi, fából készült hangereinket. Ha valami gyönyörűre és különlegesre vágysz, akkor próbáld ki nagy méretű, faragott fa hangereink egyikét. Viszont ha valami visszafogottabbra vágysz, akkor fából készült spirál tapereink lehetnek a legmegfelelőbbek számodra.

Csont

Csakúgy, mint szaru ékszereink esetében, a legtöbb csontból készül ékszerünk is vizibivaly csontból készül.  Ebben az esetben egy többlet termékről beszélünk, amely az állat természetes elpusztulása után kerül begyüjtésre. Amíg a szaru színe lehet sötét, vagy szinte fekekte, addig a csont mindig fehér, vagy legalábbis nagyon világos, hiszen állat csontról van szó. Ha a gyönyörű, faragott csont ékszerek gondolatát vonzónak találod, akkor itt az ideje hogy megtekintsd kézzel faragott csont hangereinket.

Gyöngyház

Végül, de nem utolsó sorban, meg kell említenünk kézzel faragott, igazi gyönygházból készült hangereinket. Ezeknél, a szivárvány összes színében pompázó gyöngyház ékszereknél szebbet nem találsz. A gyöngyház egy nagyon porózus anyag, ezért a művészi folyamat lassú és alapos.

Ha anélkül szeretnéd elérni a gyöngyház hatást, hogy igazi gyöngyházat használnál, akkor erre is kínálunk lehetőséget. Tekintsd meg gyönygház hatású spirál hangereinket, amelyek majdnem pont olyan szépek, mint az eredetiek :-)