NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...
%

Dermal anchor fej opalittal

1512 Ft Olcsóbb mint 1890 Ft
Raktáron

A dermal fejek általában letisztult, szép piercingek, erre ez a modell különösen jó példa. Az orvosi acél fényesre polírozott ezüstös színe klasszikus hatást kelt, ami nem megy ki a divatból, de arra is van lehetőséged, hogy arany színben rendeld meg az ékszert, ami szintén nagyon elegáns.
Az ékszer tetején tokos foglalatban egy gyönyörű opalit kő ül.
A kő négy színvariációban érhető el: rószaszínben, kékben, zöldben vagy fehérben. Az opalit köveknek mindig mélyebb jelentésük is van, segítenek például viselőik belső egyensúlyának fenntartásában. Gyakran használják ezeket a köveket meditációs gyakorlatokra is.
A színen felül még a fej méretét is te választhatod ki, attól függően hogy mennyire szeretnéd, hogy piercinged kiemelkedjen. Ha kicsit visszafogottabb stílust szeretnél, akkor a 3 mm-es modellt javasoljuk, ha azonban inkább a figyelemfelkeltő ékszereket szereted akkor nyugodtan válaszd az 5 mm-es fejet. Ha pedig nem tudod eldönteni és az arany középutat akarod választani, akkor a 4 mm-es a te méreted.
Részletek
NévDermal anchor fej opalittal
SKUDermal-31
Szárvastagság1.2 mm (1.6 mm-es dermálhoz való méret)
TípusDermál fej
ElhelyezkedésAnti-szemöldök, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Orca, Butterfly, Szegycsont, Dekoltázs, Csípő, Christina/Venus
AnyagOrvosi acél
Kő típusaOpalit
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Dermal anchor fej opalittal
Értékelésed:
Dermal anchor fej opalittal