NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Alap tágító készlet

Jelenleg nem elérhető

Itt van egy verhetetlen ajánlat azok számára, akik most terveznek belefogni a fültágitásba. Ebben a szettben minden megtalálható, amire a folyamat során szükséged lehet. A fültágitásnak az első lépése az, hogy egy olyan tapert illesztesz a füledbe, ami csak lehelletnyivel szélesebb mint a lyuk. Ahogy megszokja a bőröd az új méretet, folytathatod a következő, eggyel nagyobb mérettel. Ezt addig ismételed, amig el nem éred a kivánt tágulást. A készletben 1,6 mm-től egészen 10 mm-ig találhatóak taperek. 
A készletben fekete akril taperek vannak. Van, aki szereti a tapert bent hagyni a köztes időszakokban, de sokaknak kényelmetlen a hosszú, hegyes volta miatt. Szerencsére ez nem probléma, ha ezt a szettet megvásárolod, ugyanis a taperek mellett tunnelek is vannak benne, minden méretből kettő. Igy ezeket hordhatod amig készen nem állsz további tágitásra.
Ez összesen 16 darabot jelent, tehát kétszer 8 tunnel, minden méretben. Ezeknek is fekete a szinük, viszont orvosi acél az anyaguk. Egyszerű dizájnjuk van, könnyű őket felhelyezni, és a mellékelt o-karikáknak köszönhetően stabilan a helyükön maradnak. Az o-karikák gumiból vannak, és kifejezetten erre vannak kitalálva, hogy biztositsák a tunneleket a fülben.
A tapereken és tunneleken kivül ápoló készitmények is vannak a csomagban, amiknek a használata erősen ajánlott a tágitás alatt. Van benne 10 db kis csomag sikositó, ami arra való, hogy bekend vele a lyukat mielőtt behelyezed a tapert, hogy könnyen átmenjen rajta.
Ha azt veszed észre, hogy a tágitott fülednek időnként kellemetlen szaga van, az teljesen normális. Ezért van a szettben egy kis tégely Smelly Gelly, ami egy fantasztikus termék a szagok megszüntetésére. Mivel kicsi kell belőle egyszerre, igy sokáig ki fog tartani a tégelyed.
Végül, de nem utolsó sorban, egy kis üveg jojoba olaj is jár a készlethez, ami egy igazi varázsszer ha fültágitásról van szó. Antiszeptikus hatásának köszönhetően tökéletes pirosság, irritáció vagy gyulladás megelőzésére és kezelésére. 
A teljes készlet tartalma:

8 fekete akril taper, 16 (8 pár) fekete orvosi acél tunnel o-karikákkal a következő méretekben:

  • 1,6 mm.
  • 2 mm.
  • 3 mm.
  • 4 mm.
  • 5 mm.
  • 6 mm.
  • 8 mm.
  • 10 mm.

10 db sikositó csomag
1 tégely Smelly Gelly
1 üveg jojobaolaj
Tehát összesen 36 darabból áll az alap készleted, amiben minden megtalálható, amire szükséged lehet.

Részletek
NévAlap tágító készlet
SKUStretching-Kit-Basic
Zár típusaO-karika
TípusTágítószett
Tágító átmérőjeSzett különböző méretű darabokkal
SzínFekete
Darabszám36 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Alap tágító készlet
Értékelésed:
Alap tágító készlet