7 darab nyelv peircing, teflon szárral és akril golyókkal

Elérhetőség: Raktáron

2 530,00 Ft
További Információ
További Információ
Termékszám Tongue-Pack-2
Darabszám 7 db
Nem mindenkinek van szüksége két darab ékszerre. Ezért termékeinket nem szettekben/párban értékesítjük, és ezért a termékek értéke mindig darabra van megadva, kivéve ha ezt másként jelezzük. Szettek esetében természetesen az ár szettre vonatkozik, és nem a szettben lévő ékszerek darabjára. A szettekben természetesen egy darab van mindegyik termékből.
Vastagság 1.6 mm.
A menet vastagsággal az ékszer vastagságát mérjük, vagyis a szár vastagságát. Ezzel fontos tisztában lenni, hogy tudd, hogy a felcsavarandó golyónak mekkora kell hogy legyen a menetvastagsága. A menet vastagságnak meg kell egyeznie a piercing lyuk méretével és a golyó menet vastagságával.
Hossz 16 mm.
Az ékszer hosszát "madártávlatban" mérjük, golyótól golyóig. Tehát, egy banán piercing szár hosszát nem a szár mentén mérjük, haneme gy egyenes vonalban a két golyó között.
Anyag Akril
Ez az ékszer akrilból készült, ami egy nagyon biztonságos műanyag, amely egyáltalán nem tartalmaz nikkelt vagy más veszélyes anyagot - Így egyáltalán nem kell aggódnod.
Szín Vegyes
Golyó mérete 6 mm.
Alsó golyó 6 mm.
A golyó átmérőjét maga a golyó mérete adja. Nyelv- és köldök piercingeknél a standard méret 5-6mm, labreteknél 2.5-4mm. Ha kevésbé feltűnő ékszert szeretnél, akkor kisebb golyót kell választanod. Fontos, hogy megfelelő menetvastagságú golyót válassz.
Elállási jog Igen
Vélemények
Customer Reviews (9)
A tökéletes szín csomag
Értékelés
Ha te is, mint én, most először veszel piercingeket, akkor ezt a csomagot nyugodtan megveheted... ! annyira kéynelmesek és 7 különféle színű van benne, úgyhogy úgy kombinálod, ahogy szeretnéd. !! Véleményezte: Heidi Fangel
szuper
Értékelés
Annyira jók :) kicsit hajlik, úgyhogy ha véletlenül ráharapsz, akkor hajlik a szár. :) Véleményezte: sine
Szép ékszerek és gyors szállítás
Értékelés
Nagyon örültem hogy ilyen gyorsan megkaptam őket. A fekete glitteres mint a többi is, tökéletesen illik hozzám. A műanyagot sokkal jobb a szájban hordani, mint fémet. Véleményezte: Isabel
Rendben van
Értékelés
Nagyon elégedett vagyok, gyorsan megkaptam és nagyon szépek. A száruk talán kicsit túl hosszú az én nyelvemhez, de amúgy nagyon szépek. Véleményezte: Lisa
Olcsó
Értékelés
Semmi rosszat nem lehet róluk írni :) Véleményezte: Kirsten
OLCSÓ!
Értékelés
Semmi negatívat nem tudok írni :) Véleményezte: Maya
Szuper jók!
Értékelés
Nagyon szépek. Jó egyszerre ilyen sok szép színű piercinget kapni, ráadásul ilyen olcsón! :) Véleményezte: karoline
Jó megoldás :)
Értékelés
Szerintem angyon jók, ha nem szeretne az ember fémből készült nyelv piercinget, a fogakra való tekintettel. Nekem különösen tetszik hogy ennyi szín közül lehet válogatni, így mindig van egy szín ami illik a hangulatomhoz. Mindegyik nagyon jól néz ki, és femininebb egy normál fém piercinghez képest. És az különösen jó, hogy rövidebbre lehet vágni, ha esetleg túl hosszú lenne. :) Szuper olcsó csomag! Véleményezte: Mette Vibeke Hansen
Egyszerűen fantasztikus!
Értékelés
Szuper piercingek! Már rég szerettem volna olyan piercingeket, amik műanyagból készültek, hogy ne tegyem tönkre a fogaimat. Ez a 7 piercing fantasztikus, és ha kicsit túl hosszúak a nyelvedhez, akkor csak le kell belőle csippenteni egy darabot - a golyók csinálnak rá egy menetet maguktól. És egy jó részlet; csilámok és szép színek, könnyű alkalomhoz illő piercinget találni köztük! :) Véleményezte: Pernille Fjelstrup Schou
Írd le véleményedet
Értékelés: 7 darab nyelv peircing, teflon szárral és akril golyókkal
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Upload images for this product