• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

12 Item(s)

oldalanként

12 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Nyelv piercing műanyagból

Egy helyesen elhelyezett nyelv peircingnek alpahelyzetben nem szabad sem a fogakat, sem a szájpadlást érintenie, ennek ellenére a műanyagból készült nyelv ékszer mindig jó ötlet. Elhelyezéstől függetlenül elkerülhetetlen, hogy a piercing néha a fogaknak ütődjön, azokat így károsítva. Ezért  egy műanyag golyós piercing, vagy egy teljes egészében műanyagból készült nyelv piercing használata mindig jó ötlet.

Nyelv piercing és a fogkárosodás

A nyelv piercing miatt bekövetkező fogkárosodás egyáltalán nem ritka jelenség, vagy a piercing rossz elhelyezése miatt következik be, vagy azért, mert a piercing szára túl hosszú. Más esetekben azért következhet be fogkárosodás, mert a piercer annak ellenére döntött úgy, hogy elkészíti piercingedet, hogy nyelv túl rövid hozzá. Ezért nagyon fontos, hogy csak nagyon jó és képzett piercerrel csináltatsz nyelv piercinget. Ha teljesen biztos szeretnél lenni dolgodban, akkor válassz műanyagból készült piercinget.

Válassz műanyag nyelvpiercinget fogaid épségének érdekében

A műanyag nem a legjobb kifejezés, hiszen nyelv piercingeink többsége akrilból vagy PTFE-ből készül. Mindkét anyag nagyon kímélő a fogakkal és az ínnyel szemben. Ezek az ékszerek természetesen rengeteg különböző dizájnban elérhetőek nálunk, és ha valami olyan különlegességet keresel, amit nem találsz emg webshoppunkban, akkor ne habozz felkeresni vevőszolgálatunkat - Lehetséges hogy meg tudjuk rendelni a kívánt ékszert számodra.

Könnyen törik a műanyag?

Egy probléma, amibe sokan beleütköznek műanyag nyelv peircingek használatakor az, hogy az ékszer darabokra törik. Bár ez általában két ok miatt következhet be:

 • Tísztításkor túl erős alkoholt tesznek rá. Az akril egy olyan anyag, amely egyáltalán nem kedveli az olyan alkoholokat, mint a szesz. Használj forrásban  lévő vizet és izotóniás sóoldatot, ha megszeretnéd tisztítani műanyag ékszeredet.
 • Ha rágják - Bá ez egy jó dolog. Ha ismersz olyat, aki rágja a nyelv piercingjét, vagy ha magad rendelkezel ezzel a rossz szokással, akkor tudod, hogy egyáltalán nem jó ötlet fém piercingre váltani. Ha a piercing széttörik, az azt jelenti, hogy épp megmentette a fogaidat. A műanyag előbb eltörik, mint a fogad, úgyhogy ha ez bekövetkezik, örülj hogy nem egy fém golyó volt a szádban.