• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

36 Item(s)

oldalanként

36 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Nyelv peircing fémből

A nyelv piercing műanyagból és fémből is készülhet, de a fém nyelv piercingek a legelterjedtebbek. Ha fém piercinget választassz, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy nagyon erős és strapabíró piercinget kapsz. A fém egyértelműen szívósabb anyag, mint a műanyag. A műanyag ezért könnyebben is törik, mint a fém. Sokak szívesen költenek kicsivel többet egy olyan gyönyörű ékszerre, amelynek dizájnja különlegesen szép. A fém piercingeknél az nyílvánvalóan nagy előny, hogy sokáig kitartanak, így teljes mértékben megérik az árukat.

Nyelv piercingek kő dísszel

Ebben a kategóriában találhatsz színes kődíszekkel díszített nyelv piercingeket is. A fém nyelv piercingek sok különböző dizájnban kaphatóak, különböző formákban, motímuvokkal és kövekkel díszítve. A kővel díszített piercing ékszerek nagyon gyakoriak, főleg a fém nyelv piercingek körében. Anélkül elegánsak, hogy az túl sok lenne. Ugyanez igaz például az arannyal bevont nyelv piercingekre is. Javasoljuk, hogy gyakran használj izotóniás sóoldatot díszítéssel ellátott piercinged tisztítására. Ez segít a seb gyors gyógyulásában is, és biztosítja hogy mind nyelved és ékszered tiszta és szép legyen.

Milyen fém anyagokból készülnek nyelv piercingek?

A leggyakrabban használt anyagok fém nyelv piercingeknél az orvosi acél, és a titánium. Természetesen kaphatóak aranyból készült nyelv piercingek is, ha költekező kedvedben lennél. Ha aranyból készült nyelv ékszert használsz, akkor fontos arról megbizonyosodnod, hogy az arany olyan tiszta, amennyire csak lehet, anélkül hogy túl puha és hajlítható lenne. A 14 karátos arany felel meg legjobban ezeknek a kritériumoknak, és ezért nálunk, a BodyMod.hu-n csak ilyen aranyból készült ékszerek kaphatóak.

Az orvosi acél széles körben használt anyag a piercing ékszerek terén, és ez természetesen igaz a nyelv piercingek esetén is. Az orvosi acél szép és letisztult, és nem oldódik ki belőle nikkel. Az orvosi acél egyben nagyon pénztárcabarát is. Ha az a típus vagy, aki szereti nyelv piercingjét gyakran cserélgetni, és szeretne több piercing ékszer tulajdonosa lenni egyszerre, akkor az orvosi acél a legjobb anyag számodra.

A titánium már drágább anyag, mint az orvosi acél, de itt már egy nagyon erős és kiválló minőséget is megfizetsz. A titánium nagyon tiszta anyag, ami 100%-ban nikkel mentes. Az anyag hihetetlen tisztasága miatt használják a titániumot a kórházakban olyan esetekben is, amikor fémet kell beültetni a testbe. A titánium ékszerek vásárlása nagyon minőség tudatos döntés.