• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 74 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 74 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Nyelv piercingek

A nyelv piercingek egyre népszerűbbek, viszont ezek egyben a leggyakrabban rosszul elkészített piercingek is. Tudj meg többet a nyelv piercingekről lejjebb.

A nyelv piercing és ékszerei

A nyelv piercing ékszer mindig egyenes szárú, és straight barbell-nek nevezik. Mindig hosszabb szárú ékszert kell behelyezni a szúrást követően, mert a ynelv szinte minden esetben feldagad. Körülbelül 2-3 héttel a szúrás után egy rövidebb, 16mm-es szárra szokás kicserélni, bár néhányan a 16 mm is rövidebb szárakat részesítik előnyben. Az ember mindig is viselt nyelv piercinget, sok kúltúrában státusz szimbólumként tekintenek rá, esetleg mint védelem az ártó szelemek ellen. A világ ezen részén inkább csak a látvány miatt csináltatnak az emberek nyelv piercinget, és ezért nincsen mélyebb jelentés mögötte.

Hogyan készül a nyelv piercing?

A nyelv peircing mindig egyenes szárhoz készül, és mindig tűvel szúrják. Fontos hogy hivatásos piercerrel csináltasd nyelv piercingedet, hiszen ez a piercing nem olyan egyszerű mint azt az emberek gondolják. Először is, nagyon fontos tudni hogy hol van a piercing megfelelő elhelyezése, és pont ez az, amit e legtübb rutintalan piercer elront. Ha túlságosan elöl helyezkedik el, akkor károsítja a fogakat. Ha túlságosan hátul helyezkedik el, akkor a szájpadlást sérti fel. Emellett fontos odafigyelni, hogy elkerüljük a nyelv alján húzódó nagyméretű vérereket. Ezt természetesen egy hivatásos piercer mind alaposan figyelembe veszi. ig højde for. 

Milyen ékszert válassz nyelv piercingedhez?

Mint említettük, a nyelv piercing ékszerek a legtöbb esetben egyenes szárúak, de vannak akik egy nagy karikát részesítenek előnyben. Az átlagos nyelv piercing szár 1,6 mm vastag és 16 mm hosszú, de vannak akik a egészen 10 mm hosszúságú szárat részesítik előnyben. Ha rövidebb szárat szeretnél, akkor azt megtalálod webshoppunkban a "kiegészítők" kategóriában.