• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

28 Item(s)

oldalanként

28 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Nagyméretű testékszerek

A angy vastagságú ékszerek nagyon kevés embernek megfelelőek. Ha nagyméretű piercingekre van szükséged, kiválló minőségben és jó áron? Akkor jó helyen jársz.

Big Gauge Piercingek

A BodyMod.hu-n most lehetőséged nyílik nagyobb méretű ékszerek megvásárlására, anélkül hogy az rengeteg pénzbe kerülne számodra. Ebben a kategóriában az 1,6 mm-től egész 12 mm-es vastagságig találsz piercing ékszerekt, különféle anyagokból, különféle színekben és formákban. Ha mégse találsz valamit, akkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik örömmel segítenek megtalálni a kívánt ékszert.

Piercingek tágítása

Olyan peircinged van, amely vastagsága már az 5 mm-t is eléri? Akkor nagyméretű piercingjeink neked is hasznodra lehetnek, különösen ha ennél is nagyobb piercingre vágysz. A nehéz, orvosi acélból készült ékszereinkkel csinálhatsz deadweight stretchinget, ahol hagyod, hogy piercing ékszered és annak nehéz súlya végezze a munkát egy taper helyett. Nehezebb ékszereinket természetesen saját élvezetre is használhatod, ahol egy kis extra súly sosem árt.

Nagyméretű ékszerek a hétköznapokban

Ha a nehéz piercingek nem kényelmesek a hétköznapokban, és nem szeretnéd hogy piercinged összenőjjön, akkor nagyméretű akril vagy szilikon ékszereink a neked valók. Könnyű súlyuk nagy méretükkel kombinálva tökéletessé teszik őket a hétköznapi használatra. Különösen a rugalmas szilikon ékszerek, vagy a végtelen akril ékszerek lehetnek sokak segítségére. 

A választás a tied - reméljük találsz valami kedvedre valót.