• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

28 Item(s)

oldalanként

28 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

A patkó mint női intim piercing

A patkó egy nagyon sokoldalú ékszer, akkor is ha intim piercingként használják. Egy karikával ellentétben, a patkónál több lehetőségünk van, hiszen ennél az ékszernél piercingünk végeit különféle golyókkal és tüskékkel díszíthetjük. Aztmondhatjuk , hogy egy patkó használatával a karikák és egyenes szárú ékszerek előnyeit egyszerre kapjuk meg.  A patkó formájában hasonlít a karikáéhoz, de annak a kis hiányzó darabnak azzal az előnyével, hogy szép golyókkal és tüskékkel dístíthetjük. A patkó dizájnja nagyban hasonlít a hajlított szárú ékszerekéhez, annyi különbséggel, hogy a patkó esetében az ékszer nagyobb része látszódik.

A patkó ékszerek legjobb elhelyezése

A legtöbb klitorisz piercingel rendelkező nőnek nagyon jó élményei vannak a patkóval kapcsolatban. Ez különösen igaz, ha a piercing vízszintes elhelyezkedésű. Egy vízszintes klitorisz piercingnél a patkó ékszer illeszkedése természetes lesz, végeivel lefelé hajolva. 

Ha a piercing a szeméremajkakon helyezkedik el, a patkó akkor is nagyon jó választás lehet. Itt használható mint egyedüli piercing az egyik szeméremajakban, vagy mint összekötő ékszer abban az esetben, ha mind két szemérem ajak át van szúrva. Madnem mindegy, hogy milyen szeméremajak piercinged van, a patkó ékszer mindig jó választás.

A patkó ékszer anyaga

A leggyakoribb patkó ékszer anyag az orvosi acél. Ezért a webshoppban található legtöbb patkó ékszerünk is orvosi acélból készült. Ez egy nagyon tartós és pénztárcabarát anyag, amely sokmindenki számára vonzó. 

Ha nikkel allergia problémád van, vagy általában hajlamos vagy az allergiára, akkor a legbiztosabb a titániumból készül ékszerek választása, amelyeket természetesen megtalálod patkó formában si nálunk. Ezeket például megvásárolhatod golyó végekkel, vagy választhatsz titánium patkót tüske véggel is.

Esetleg olyan hercegnő vagy, aki a csak is a legjobb intim piercinggel elégszik meg? Akkor nyílvánvalóan a 14 karátos anyagból készült ékszereink a legjobb választás számodra. Egy aranyból készült patkó ékszer egyértelműen azt üzeni, hogy bizony egy olyan nőről van szó, aki elvárja, hogy gyönyörű hercegnőként kezeljék.