• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

39 Item(s)

oldalanként

39 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Karika ékszerek női intim piercingekhez

A karikák nagyon népszerűek, amikor intim piercingekről van szó. A klasszikus teljes karika az egyik legnépszerűbb, melynek használata egyszerre praktikus és kényelmes, ezért is esküszik rá sok ügyfelünk. Egy karika nem sokban különbözik egy patkótól látvány terén, így gyakran csak ízlés kérdése, hogy ki melyiket részesíti előnyben.

A karikák fajtái

Sok különféle típusú karika létezik, amelyek mindegyikének megvan a maga sajátossága. Bizonyos esetekben az egyik típusú karika a legmegfelelőbb választás, míg más esetekben egy másik típusú karika. Ez számos egyéni tényezőtől függ, így nincsen egyértelmű útmutató hozzá. Az alábbiakban bemutatjuk a kínálatunkban szereplő különböző karika néhány fajtáját, valamint azok sajátosságait, így remélhetőleg kapsz egy képet arról, hogy melyik karika a legmegfelelőbb számodra.

Végtelen karikák

Az intim piercingek kedvelői körében általában a végtelen karika az egyértelmű választás, egyrészt mivel könnyű kezelni, másrészt azért is, mert dizájnjából kifolyólag csak minimálisan zavaró használat közben. Ha most először vásárolsz karikát intim piercingedhez, akkor azt javasoljuk, hogy egy végtelen karika ékszerrel kezdj.  Mégpedig azért, mert a végteleln karika sime, kerek és egyszerű, így használata is roopant könnyű. Így könnyen hozzá szokhatsz a karika érzéséhez az intim piercingedben, mielőtt átváltanál egy bonyolultabb gyűrűre. 

Golyózáras karikák

Ha már nagyon tapasztalt karika használó vagy, akkor teljes nyugalommal vetheted be magad golyózáras karikáink kínálatába, amelyek többféle gyönyörű színben kaphatóak. Ha túl problémásnak tartod az olyan karikákat, amelyek egy golyó ki- és bepattintásával működnek, akkor próbáld ki azon golyós karikáink egyikét, ahol a golyó a karika egyik végéhez van erősítve. Így nem fogod elhagyni a gyolyót, amikor kiveszed/felteszed piercingedet.

Különböző méretek

A legtöbb karikánk sok különböző méretben kapható, így mindenki meg tudja találni a számára megfelelő ékszert. Függetlenül attól, hogy egy vékony és diszkrét karikát keresel, vagy egy vastag és látványos karikát keresel, nálunk biztosan megtalálod ízlésednek megfelelőt.  A különböző méreteket az egyes termékeknék, a termék képe melletti legördülő menüben találod meg. Természetesen ugyanitt tudod kiválasztani ékszered méretét rendeléskor.