• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

9 Item(s)

oldalanként

9 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Egyenes szárú intim piercingek nők számára

Az egyenes szárú piercingek ugyanúgy használhatóak, mint más intim ékszerek, amíg a méret megfelelő. Ezek az ékszerek a függőlegesen szúrt piercingek esetében a legmegfelelőbbek, ahol a test természetes formáját követik, amikor intim piercingként használják őket.  Egy egyenes szárú piercing különösen jó választás lehet egy klitorisz piercing esetében. Ez természetesen függ a személyes anatómiától és preferenciától, hiszen bármelyik intim piercingnél használhatsz egyenes szárú piercinget, ha a piercing mérete megfelelő.

Egyenes szárú peircingek rugalmas anyagokból

A PTFE anyagból készül ékszerek angy előnye, hogy méretre szabhatóak. Saját magadnak méretre tudod vágni, pont akkora méretre, pont olyan méretre, amely legjobban illik intim peircingedhez. Egyben, a PTFE-ből készült ékszerek nagyon puhák és rugalmasak, így intim piercinged követni fogja tested vonalát. Ez különösen jól jön, ha például sportolsz.

A PTFE-ből készült egyenes szárú ékszerek a függőlegesen szúrt piercingek számára különösen megfelelőek, főleg ha nem tudod eldönteni hogy egyenes vagy hajlított szárú ékszert szeretnél. Hiszen ezzel a rugalmas szárral a két típus legjobbjait kapod, egy olyan egyenes szárat, amely elhajlik, így követve tested természetes formáját.