• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

38 Item(s)

oldalanként

38 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Hajlított szárú női intim piercingek

A hajlított szárú, másnéven banán ékszereket, gyakran használják női intim piercingként, elsősorban formájuk miatt. Amikor az ékszer ívelt, akkor különösen alkamas az egyébként viszonylagosan lapos felületeken készült piercingekhez. A hajlított szár előnye, hogy formája miatt méjebbre lehet helyezni, így az biztosabban ül a testen/testben. Ha először hajlított ékszerhez készítetted piercingedet, akkor azt könnyedén kicserélheted karika vagy patkó formájú ékszerre. ezek mind ugyanazt a formát követik, ahol az ékszer a  lyukba illeszkedik.

A hajlított szár előnyei

Ahogy fentebb említettük, a hajlított ékszerek egyik előnye jó fogásuk, még a sima felszínbe szúrt piercingeknél is, mint például a Christina piercing, ami az egyik legelterjettebb intim piercing a hölgyek körében. A Christina piercing nagyon hasonlít egy köldök piercinghez, azzal a különbséggel, hogy ez egy intim peircing, amely egészen alul, a vénuszdombon helyezkedik el. Ugyanúgy, mintahogy a köldök piercingeknél is hajlított szárú ékszert szokás használni, úgy a Christina piercingeknél is.

A hajlított szár másik előnye, például egy karikával vagy patkóval szemben, hogy az kevésbé zavar a ruha alatt, mivel ez kevésbé érintkezik a ruha anyagával. Ez különösen angy előny, ha piercinged még új, és még nem szoktál hozzá ottlétéhez.

A hajlított szárú piercingek különböző típusai

A hajlított szárú ékszerek rengeteg színben, anyagból és dizájnban kaphatók, így rengeteg ékszer közül választhatsz. Mi azt javasoljuk, hogy alaposan gondold át piercinged dizájnját, mielőtt intim piercingként használnád. Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik ékszer a legmegfelelőbb az intim piercingednek, akkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolálatunkkal, és mi szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő ékszert.