• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

21 Item(s)

oldalanként

21 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Karikák férfi intim piecingekhez

A karika formájú intim piercingek kedvelője vagy, akkor most hegyezd füleidet. Egy piercing nem csak egy piercing, hiszen a karikák rengeteg formában kaphatók. Az hogy melyik fajta karika illik hozzád, mindössze ízlés kérdése, és annak, hogy mi a célja piercingednek.

Golyózáras karikák

Sokan előnyben részesítik a golyózáras karikákat, egrészt azért, mert ezek behelyezése és eltávolítása roppant egyszerű, másrészt azért, mert a golyós dizájn vonzó számukra. A legegyszerűbb golyóval ellátott karikáknál a golyó a karika végei között helyezkedik el. Ide könnyen be lehet pattintania  golyót. Nálunk többek közt nagyméretű, orvosi acélból készült golyós karikákat is kaphatsz, 2 mm-től egészen a 10 mm-es vastagságig. 

Végtelen karikák

Amíg sok férfi a golyós karikákat kedveli, sokan vannak olyanok is, akik jobban szeretik a végtelen karikákat. Ezek jellegzetessége az, hogy akadály nélkül, teljesen körbe lehet őket forgatni. Választhatsz klasszikus, orvosi acélból készült karikát,  vagy akrilból készült karika ékszert, amely jelentősen könnyebb mint az orvosi acélból készült társai. Ha egészen angyméretű piercinged van, akkor előnyt jelenthet az akrilból készült karikák használata, melyek súlya anyaguknál fogva nagyon alacsony. Az akril karika használatával szinte nem si fogod érezni, hogy milyen nagyméretű ékszert viselsz. 

Különleges karikák

Ha különleges karikát keresel, amely nem olyan hétköznapi, mint amit a legtöbben viselnek, akkor erre is kínálunk megoldást. Ha kisebb méretű piercinged van, akkor válaszd szögletes szélű karikáink egyikét. Ezek ugyanúgy működnek, mint a normál karika ékszerek, azzal a különbséggel, hogy szélük lekerekített helyett szögletes. 

Ha nagyobb méretű  piercinggel rendelkezel, és szeretnéd hogy piercinged egyben különleges és kicsit perverzebb legyen, akkor nézd meg nagyméretű, tüske véggel ellátott karikáinkat. Többek közt vannak golyózáras karikáink, 6 darab cserélhető tüskével, és vannak végtelen karikáink is, 3 darab levehető tüskével. Ezek előnye az, hogy a kis tüskéket anélkül eltávolíthatod, hogy az egész ékszert ki kéne venned. Így benthagyhatod karikádat, miközben a tüskéket kedved szerint leveheted vagy felteheted. 

Ne felejtsd el, hogy nem mindegyik intim peircing ugyanolyan méretű, ezért nem biztos hogy az összes ékszerünk illeni fog piercingedhez.