• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

8 Item(s)

oldalanként

8 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Egyenes szárú férfi intim piercingek

Jó ötlet lehet a hétköznapokban egyenes szárú ékszert használni az intim piercingedhez. Az egyenes szárú ékszer az egyik legdiszkrétebb, és ezért a legkényelmesebb is a mindennapos használatra. Ez nagy előny lehet, amikor amunkádra vagy a tanulásra kell koncentrálnod. Így piercinged szépen karbantartott marad, és egyben a lehető legkevesebb helyet foglaja ruhád alatt.

Méretek

Az egyen szárú ékszerek mindenféle méretben és anyagban kaphatóak. Természetesen akkora ékszert kell választanod, amely méretben megfelel a piericngednek. Nagyon sok egyenes szárú piercingünk széles méret választékban kapható, ezért biztosan találsz egy olyat, amely pontosan illik hozzád. Piercing választásnal figyelembe kell venned a piercing vastagságot, amelynek egyenlőnek kell lennie azzal a vastagsággal, amivel piercinged készült. Továbbá nagyon fontos az ékszer hossza is. A peircing hosszát mindig a be- és kimenet közt kell mérni.

Anyagok

Rengeteg különböző anyag közül lehet választani, amikor egyenes szárú ékszerekről van szó. De hogy pontosan melyik anyag a legmefelőbb számodra, azt neked kell eldöntened. Az anyag választék attól is függ, hogy milyen típusú piercinged van, és hogy azoknak mik az előnyeik. Olvasd el anyag leírásainkat, amelyek elegendő információval szolgálnak a helyes döntés meghozatalához.

Akril

Amikor anyagokról van szó, akkor érdemes átgondolni a piercing célját is. Ha egy olyan ékszert keresel, amit minél kevésbé lehet érezni, mert hétköznapi használatra szánod, akkor akril ékszereink lehetnek a megfelelő választás számodra. Ez különösen érvényes akkor, ha egészen nagy méretű piercinged van, hiszen az akril egy nagyon könnyű anyag, amely nem nyom annyit, mint például egy orvosi acélból készült ékszer.

PTFE

Alternatívaként használhatsz egy teljesen diszkrét és rugalmas szárat is, amely PTFE anyaból készült. A PTFE egy nagyon puha és könnyen hajlítható anyag. Egy PTFE ékszer anyaga miatt nagyon kényelmes, ezért tökéletes a mindennapos használatra. A PTFE intim ékszerek viszont csak 1,2 és 1,6 mm-es vastagságban kaphatók. Ha 1,6 mm nagyobb piercinged van, akkor inkább az akrilból készült ékszereink közül válassz.

Titánium

Legyél jó magadhoz, és válassz titánium ékszert. Ezeket az ékszereket is, mint a PTFE ékszereket, csak 1,6 mm-es vastagságig lehet kapni. A titánium is fantasztikus anyag választás a hétköznapokra, hiszen ez egy nagyon tiszta anyag, amely mind strapabíró és teljesen nikkel mentes. Ha allergiára hajlamos vagy, akkor a titánium a legjobb választás számodra. Természetesen az akril és a PTFE is teljesen nikkel mentes, viszont közel sem olyan erős anyagok, mint a titánium. 

Orvosi acél

Utoljára, de nem utolsó sorban, orvosi acélból is rengeteg intim piercing készül. Az orvosi acél ékszerek arany bevonattal is kaphatóak, amely kicsit exklúzívabb hatást kölcsönöz az ékszereknek. Viszont az orvosi acél nagyon nehéz, a feljebb említet anyagokkal ellentétben. Ha tágítottad intim piercingedet, akkor az orvosi acél súlya sok lehet. Persze az, hogy nehezet vagy könnyűt szeretnél, az teljesen a te döntésed.