• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

11 Item(s)

oldalanként

11 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Hajlított szárú intim piercingek

Sok férfi részesíti előnyben a hajlított szárú intim piercingeket, a legérzékenyebb helyeken elhelyezett piercingek esetében, legfőképpen a péniszen hosszanti irányban elhelyezett piercingek esetében. A hajlított szárnak az az előnye, hogy jól alkalmazkodik a különböző formájú intim piercingekhez, amíg a szár méretei megegyeznek a szúrt lyuk méreteivel.

A piercing elhelyezése

Amikor a piercing a péniszen keresztbe van elhelyezve, akkor választhatsz mind egyenes és hajlított szárú ékszert. Viszont ha a piercing elhelyezkedése hosszanti irányú, mint például az apadravya vagy a dydoe intim piercingek, akkor nagy előnyt jelent a hajlított szárú ékszer használata. Egyszerűen azért, mert az így elhelyezett piercingek esetében szinte lehetetlen egyenes szárat használni, hiszen a az egyenes szárat nem lehet elég "mélyen" és biztosan elhelyezni. Sokan előnyben részesítik a hajlított szárú ékszereket a keresztben elhelyezett piercingek esetében is, de ez mindössze ízlés kérdése, hiszen mindkét típusú ékszer használható a vízszintesen elhelyezett piercingek esetében. 

Anyag és forma

Sok különböző hajlított szárú, másnéven banán, intim piercing létezik. Többek közt választhatod a klasszikusabb utat, egy teljesene egyszerű titániumból készült banán ékszerrel, egy-egy golyóval a végén. Amikor titánium ékszert választassz, akkor egy kiválló minőségű, antiallergén ékszert kapsz. 

Természetesen rengeteg más opció közül is választhatsz, mint példáula  PTFE. A PTFE anyagból készült ékszerek nagyon rugalmasak, mind anyag és dizájn szempontjából. A PTFE egy nagyon puha és könnyen formálható anyag, amelyet könnyen akkora méretre lehet vágni, amekkora ékszert csak szeretnél. Az ebből az anyagból készült ékszerek egyben nagyon sok színben is kaphatóak. A PTFE ékszerek nagyon kényelmesek is, és biztosan kellemes meglepetést lehet okozni egy szép színes kővel díszített ékszerrrel az intim szituációkban. 

Természetesen kaphatóak hajlított szárú ékszerek tüske végekkel is. Ezeket is választhatod titánium anyagból, vagy választhatod a nagyobb méretű tüskés végű hajlított ékszereket is, amelyek fekete titániummal bevont orvosi acélból készülnek.