• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 147 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Termékek 1 - 48-ig 147 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Intim piercingek

Az intim piercingek egyre népszerűbbek, különösen a fiatalabb generációnál. A intim piercing mögötti motiváció mindenki számára más, de általánosan két fajta motiváló okról beszélhetünk: stimulációra szolgáló és esztétikai okok. Tudj meg többet az intim piercingekről a továbbiakban.

Intim piercing és a közösülés

Az intim piercing megcsináltatása után érdemes várni néhány hetet, mielőtt ismét szexcuálisan aktív lennél. Győződj meg alról, hogy a piercinged ne legyen kitéve erőszakosabb behatásokna és testnedvekenk. A kondom használata elengedhetetlen, amíg a piercing teljesen be enm gyógyul, még akkor sem, ha már régótapárkapcsolatban vagytok. Ennek az az oka, hogy az intim piercingek fertőzés kockázata nagyon magas, a nyílt seb miatt.  Az erőszakosabb hatások fölöslegesen károsíthatják az új piercinget, ami vérzést és az ékszer kilökődését eredményezheti. Ezért nagyon fontos hogy rendesen odafigyelj piercingedre, miközben gyógyul.

Intim piercingek nőknek

Csikó gyűrű - Külső és belső szeméremajak piercingek - Christina - Nofertiti - Albertina Hercegnő - Hüvelykapu

A nők általában más okból csináltatnak intim piercinget, mint a férfiak. Az intim zónában elhelyezett piercing stimulálja a nőket, de az nagyon ritkán stimulája partnerüket. Sokféle lehetőség található, és vannak olyanok, amelyek stimulálóbbak, mint a többi.  Vannak olyan piercingek, amelyeknek egyáltalán nincs stimuláló hatása, hanem pusztán a látványért készülnek. Az mindig jó ötlet, ha hivatásos piercerrel csináltatod intim piercingedet, hiszen egy hivatásos piercer megfelelő kezelést tud nyújtani számodra, és el tud látni megfelelő tanácsokkal is.

Christina:

A nemiszerv fölötti bőrfelszínbe szúrt piercing.

Albertina hercegnő:

A húgycső kivezető nyílására helyezett piercing.

Fourchette: 

A hüvely alá, bőfelszínbe szúrt peircing. Másnéven hüvelykapu.

Horizontal hood:

A csikló fölé szúrt piercing.

Inner labia:

Kisajakba szúrt piercing.

Outer labia:

Nagyajakba szúrt piercing. 

Csiklógyűrű:

A csiklón lévő vékony bőrráncba szúrt piercing.

 

Az intim piercing és a várandósság

A várandósság egy boldog körülmény, és szerencsére nem kell hogy nagy változásokat jelentsen piercinged számára. Fontos, hogy terhesség alatt ne csináltass piercinget, de ha már van piercingede, azt természetesen megtarthatod. A teljes várandósság alatt bent kell hagynod az ékszeredet. Természetesena  szülés alatt el kell távolítani az ékszert, melyet szülés után természetesen visszahelyezhetsz. Ha kétségeid vannak, akkor vedd fel a kapcsolatot piercereddel vagy orvosoddal.

Intim peircingek férfiaknak

Pénisz piercingek - Albert Herceg - Ampallang - Apadravya - Dyode - Oetag - Hafada - Frenulum

Az intim piercing gyakran stimuláló hatással van a férfi partnerére, ezért nagyon népszerű azok körében, akik szeretnének egy kis extrát nyújtani partnerük számára. Az óvszer használata nem jelent problémát intim piercingeknél, de a nagyobb ékszereknél fontos a nagyobb odafigyelés. Ebben az esetben jó ötlet lehet extra síkosító használata az óvszerben, a horzsolás elkerüléséne érdekében. Arra is fontos odafigyelni, hogy a nagyobb ékszerek tönkretehetik a hölgyek pesszáriumát, vagy egyéb. védelemre szánt eszközét. Ha az óvszer nagyon feszül az ékszeren, akkor nagyobb óvszerre kell váltani. Általában a férfi intim piercingek stimulálják a nőket, de vannak akik kényelmetlennek tartják. Különösen az Apadravya és Ampallang piercingek ismertek arról, hogy kényelmetlenek a hölgyek számára. Itt ki kell emelnünk, hogy a nők többségét nagyon si stimulálja egy intim piercinggel rendelkező férfival történő együttlét.

Albert herceg:

Az egyik legelterjettebb férfi intim piercing. A piercing ékszert a hímvessző makjának alsó felébe helyezik el.

Ampallang:

A makkon vízszintesen átszúrt barbell (rúd) piercing.

Apadravya:

A makkon vertikálisan átszúrt barbell (rúd) piercing.

Hafada:

A herezacskóba szúrt piercing gyűrű, mely a herét lefelé húzza.

Oetag:

A makkot feléig átlyukasztó piercing karika.

Dydoe:

A makkperembe helyezett karika vagy rúd piercing.

Frenulum

A frenulumba, a filymát és makkot összekötő szalagocskába helyezett piercing.

Gát-dísz

A herezacskó és végbélnyílás közti "gátba" helyezett ékszer.

 

Intimpiercing - Az ékszer kiválasztása

Egyes intim piercingek, mint a Dydoe, megkövetelik a férfi körülmetéltségét. De általánosságban bárki csináltathat intim piercinget. Az, hogy milyen ékszert válassz, attól függ, hogy mit szeretnél elérni. Bizonyos piercingeknél, mint például a Prince Albert, Ampallang és az Apadravya piercingek, megkövetelik a pénisz merev állapotban történő lemérését, így biztosítva a piercing megfelelő illeszkedését. Általánosságban az a szabály, hogy a ki- és bemenet közti távolsághoz hozzá kell adni extra 0,5-1 cm-t.

A hölgyek esetében a méret kiválasztása ennél sokkal egyszerűbb, hiszen nemiszerveik mérete nem változik jelentősen közösülés során. Az ékszer kiválasztásánál fontos olyan piercinget választani, amely a lehető legjobban stimulál. Például egy vízszintesen elkészített klitorisz piercingnél a karika használata a megfelelő, amíg ugyan ezen piericing függőleges változatánál egy egyenes szárú piercing a legmegfelelőbb.

Ha nem vagy  biztos abban, hogy mit válassz, akkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik mindig készenállnak segíteni.