• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Eszközök

Termékek 1 - 48-ig 50 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 50 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Szerszámok és Eszközök

Piercing Fogók | Csipeszek | Tűk | Bőrlyukasztók

A piercinggekkel való testdíszítés az idők kezdete óta széles körben elterjedt díszítő technika. Bizonyíték van rá, hogy a fülbe már évezredekkel ezelőtt is helyeztek piercingeket. A piercingek mindig nagyon népszerűek voltak, és még ma is azok, a világ népességének jelentős része számára.

Hogyan készítettek piercingeket több ezer évvel ezelőtt? A piercing készítő szerszámok nagyon primitívek voltak. Képzelj el egy indiánt, amint egy nagyon hegyes bottal szúrja át a fülcimpáját. Szerencsére ma már sokkal humánusabb és professzionálisabb eszközöket használunk a piercingek behelyezésére. 

Professzionális eszközök piercing készítéshez

Ma már lehetséges olyan eszközök beszerzése, amelyekkel gyerekjáték a piercing készítés. Itt nem rozsdás és tompa öngyújtóval fertőtlenített tűkről beszélünk. Nem, a legprofesszionálisabb eszközökről van szó, amelyek az iparág által elfogadottan a legjobbak piercing készítésre: például steril egyszer használatos tűk, tűfogók és sterilizáló zacskók.

Vásárold meg piercing készítő felszerelésedet a BodyMod.hu-n

A BodyMod.hu-nál tisztában vagyunk a megfelelő felszerelés fontosságával. Ezért csak olyan eszközöket árusítunk, amelyekért kezeskedni tudunk.

A BodyMod.hu-n mindenféle eszközt megtalálhatsz, amire szükséged lehet. A privát használatra szánt eszközeink közt megtalálhatsz többek közt karika nyitókat/zárókat és microdermal talp fogókat is. Szóval ha olyan piercing felszerelésre vadászol, amely a jó ár mellett magas minőségű is, akkor azt teljes nyugalommal megrendelheted nálunk.

Érd el a legjobb eredményeket professzionális eszközeinkkel

Sajnos sok olyan piercing felszerelés található a piacon, amelyek használata felelőtlenség. Ezért nagyon fontos hogy csak 100%-ban megbízható eszközöket használj. Kétségtelen, hogy az ügyfelek számára is egyszerűbb az olyan piercingek kezelése, amelyek a megfelelő eszközök használatával lettek behelyezve.

Sajnos sokszor látni olyanokat, akiknek a piercingje nem megfelelő eszközökkel volt kezelve, így kénytelenek voltak eltávolítani piercingjüket. Ha azt szeretnéd, hogy a piercing tovább tartson, mint pár hét, akkor fontos hogy professzionális eszközöket használj.

Fontos tudnivaló

Ahogy már korábban is említettük, nagyon fontos az óvatosság a piercing eszközök vásárlása folyamán. Sajnos nagyon sok olyan felszerelés található a piacon, amelyek nem felelnek meg a ipar elvárásainak. Nem professzionális eszközök használata nagyon gyorsan promlémákhoz vezethet. Általábana a nem professzionális eszközökkel felhelyezett piercingeket végül el kell távolítani, és az ékszer is eldeformálódhat.

Iratkozz fel az RSS Feed-re