• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 119 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Termékek 1 - 48-ig 119 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Szemöldök piercingek

A szemöldök piercing egy nagyon népszerű piercing, amellyel gyakran találkozni. Tudj meg többet a szemöldök piercingekről az alábbiakban.

Hogyan készül a szemöldök piercing?

A szemöldök piercingeknél általában függőlegesen/ferdén szúrják a szemöldököt. Természetesen vízszintesen behelyezett szemöldök piercinget is lehet készíttetni, de ehhez tapasztalt és jól képzett piercer szükséges.  A piercing mélységét a piercer azután dönti el, hogy megállapította a rendelkezésre álló szövet méretét. A legtöbb szemöldök piercing szélessége 8 és 10 mm közt van. Ezzel a szélességgel elkerülhető a szemöldök mögötti idegek károsodása. A szélesség (a golyók közötti hosszúság) közvetlen hatással van a piercing mélységére. A piercernek kiemelt figyelemmel kell lennie supraorbital idegre is, amely szintén ezen a területen található.

A szemöldök peircingek és a lehetséges komplikációk

Sok komplikáció léphet fel a szemöldök peircingeknél, itt találhatod a leggyakrabban előforduló problémákat: 

 • Kilökődés: A szemöldökbe helyezett piercing folyamatosan különböző hatásoknak van kitéve, hiszen ez a terület nagyon feszes és egyben gyakran van kitéve ütődéseknek. Ezért nagoyn fontos, hogy a piercer ezeket a körülményeket mind figyelembe vegye a piercing elkészítésekor.
 • Gyulladás: Itt ismét a hely a probéma, hiszen ez a terület gyakran tele van sminkkel, verejtékkel, piszokkal, stb. 
 • Lassú gyógyulás: A bőr rugalmatlansága miatt a gyógyulás sokáig elhúzódhat. Ez a probléma általában megoldható, egy vékonyabb ékszerrel.

Milyen ékszert válassz szemöldök piercingedhez

A hajlított szárú ékszerek a legalkalmasabbak a szemöldök piercinghez. Az ékszer formája tökéletesen illik az anatómiához, és minimális nyomás fejt ki a piercingre. Alternatyvaként a PTFE anyagból készült szárak használata is nagyon jó, mivel ez az anyag nagyon rugalmas, így kevesebb nyomást fejt ki, mint például egy orvosi acél vagy titán ékszer. Az megfelelő ékszer vastagsága általában 1,2-1,6 mm, hossza pedig általában 8 mm.