• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Álfültágító

29 Item(s)

oldalanként

29 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Álfültágítók

Ha úgy gondolod, hogy a blugok nagyon szép fültágító ékszerek, de nem szeretnéd kitágíttatni füledet, akkor állfültágító választékunk a megoldás számodra. Egy Fake pluggal el lehet érni azt a látszatott, hogy füled tágítva van. Az álfültágítók 100%-ban hasonlítanak az igazi plugokra. A különbség annyi, hogy a fake plugok úgy működnek, mint egy normál fülbevaló.

Álfültágítók széles választéka azok számára, akik szeretnék tágított fül látszatát kelteni

A BodyMod.hu-n rengeteg különböző formájú és színű fake plug közül válogathatsz. Van például olyan fake plugunk, amelyik pont úgy néz ki, mint egy üdítős doboz. Az üdítős doboz formájú plugunk egy nagyon vicces termék, és amikor a fülbe van helyezve, akkor pontosan úgy néz ki, mint egy igazi plug. Továbbá vannak fake spirál tapereink is. A spirál taperek gyönyörű ékszerek, és tökéletes álpiercingként is. Nagoyn nehéz megmondani a különbséget az igazi és az áltaper közt, amikor a füledben van.

Miért használj fake plugot?

Sokan választják a fake plugokat ahelyett, hogy igazából kitágíttatnák fülüket. Először is a fake plugok pont ugyanannyira szépek, mint az igaziak. Továbbá nagyon népszerűek azok körében, akik nem szeretnék/nincs  kedvük ténylegesen végigcsinálni a fültágítás procedúráját. Ezért a fake plugok nagyon jó alternatívát nyújtanak a fültágítás helyet. A legtöbben nem tudják megállapítani, hogy fake plugot vagy igazit viselsz. Ezért és olyan népszerűek a  fake plugok.

Barátod/barátnőd kedvelia  peircingeket? Ajándékozd meg egy álpluggal

A fake plugok fantasztikusak ajándéknak is azok számára, akik a piercingek kedvelői. Ha egy barátod vagy barátnődnek van fül piercingje, akkor egy fake plug tökéletes ajándék lehet. Az álfültágítók szórakoztató és különleges ajándékok, és barátod/barátnőd kétségtelenül örülni fog egy ilyen ajándéknak.

Ha kérdésed van a fake plugokkal kapcsolatban, ne habozz felkeresni ügyfélszolgálatunkat.