• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 134 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Termékek 1 - 48-ig 134 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Álpiercingek

Sokan gondolkodnak azon, hogy piericnget csináltatnak, de nem biztosak abban, hogy milyen lesz az eredmény. Ilyenkor érdemes kipróbálni egy álpiercinget, vagy hamis/fake peircinget.

Az álpiercingek hasonlítanak az igazi peircingekre

Az álpiercingek úgy vannak elkészítve, hogy pontosan úgy nézzenek ki, mintha igaziak lennének. Gyakran mágnesek tartják helyén az ékszert.

Az álpiercingek nem örökre szólnak

Fontos kiemelni, hogy a fake piercingeket lehet pár órán keresztül is viselni, de akár csak egy alkalommal is. Ezek a piercingek nem örökre szólnak, bár a fake plugokat olyan sokáig hordod, ameddig csak szeretnéd, hiszen azok olyanok, mint egy fülbevaló. Az fake nyelvpiercingekkel nagyon kell vigyázni, mivel ezek széteshetnek, és megakadhatnak a torokban, ezért mindig legyél nagyon figyelmes, amikor ál nyelvpeircinget használsz, és soha ne aludj ezzel az ékszerrel a szádban.

Álpiericngek hatalmas választéka webshoppunkban

A BodyMod.hu-n széles választékban találsz fake piercing ékszereket, akár nyelvedhez vagy ajkadhoz is. Különleges álpiercingre vágysz? Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik mindig készenállnak segíteni.

Nem vagy biztos abban, hogy a peircingek neked valók?

Ha nem vagy benne biztos, hogy hogy állna egy igazi piercing?  Ez teljesen természetes. Egy álpiercing segítségedre lehet abban, hogy eldöntsd, hogy ténylegesen szeretnél-e piercinged. Sokan választják ezt a módszert, hogy eldöntsék, hogy melyik piercing áll jól számukra.