• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

5 Item(s)

oldalanként

5 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Kiegészítő piercing karikák

Ugyanúgy, mint szár- és golyó kiegészítőket, piercing karikákat is vásárolhatsz nálunk. Van otthon pár szép golyód, de hiányzik egy karika hozzájuk? Esetleg saját magad szeretnéd megtervezni, hogy hogy nézzen ki piercinged? Vagy csak szeretnéd hogy legyen otthon tartalék kiegészítőd, arra az estre, ha valamelyik eltörik vagy elveszik? Erre most mind lehetőséged van kiegészítő piercing karikáinkkal.

Patkó kiegészítők

A patkó nagyon jól alkalmazható piercing ékszer, amelyet sok különböző piercinghez lehet használni, természetesen céltól függően. Nálunk megtalálhatod őket rengeteg méretben és színben. Kiegészítő patkó piercingjeink kaphatóak orvosi acél és titánium anyagból is, ízlésednek megfelelően.

Nem csak patkó piercingjeink kaphatóak mindenféle színben és méretben, hanem csavart karikáink is, amelyek szintén sokféle képpen felhasználhatóak, például mint ajak piercing. A lehetőségek végtelenek, és majdnem csak a fantázia szab nekik határokat.

Kiegészítő O-karikák

Már biztosan jól ismered a lágy gumikarikákat, amelyeket fültágításkor szokás használni és amelyeket O-karikáknak neveznek. Természetesen ezeket is meg lehet vásárolni kiegészítőkként, többféle méretben és színben. A színválaszték méret függő, amit megtekinthetsz a megfelelő méret kiválasztása után.

O-karikákat általában a fül két oldalán helyeznek el a piercingen, hogy azok a helyén tartsák az ékszert, meggátolva hogy kiessen. Néhány esetben érdemes az ékszernél kicsit kisebb O-karikát választani, így az szorosabban tudja körbefogni az ékszert.