• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

36 Item(s)

oldalanként

36 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Kiegészítő golyók

Kiegészítő golyóink tökéletesek arra, hogy új külsőt kölcsönözzenek piercingednek. Megtalálhatod őket különféle színekben, stílusokban és különféle motívumokkal. Ez azt jelenti, hogy piercingedet egyszerűen egyedivé teheted egy új golyó vásárlásával.

Oldalunkot rengeteg golyó közül válogathatsz például nyelv piercingekhez és köldök piercingekhez. Szóval ha különlegessé szeretnéd tenni piercingedet, nézd meg kínálatunkat. A következőkben többet olvashatsz a különböző golyó kiegészítőinkről.

Piercing golyók óriási választéka a BodyMod.hu-m

A BodyMod.hu-n piercing golyók hatalmas választékát találod meg, aranyozott golyóktól az UV fényben világító golyókig. Sokan vásárolnak extra golyót új piercing vásárláskor, hogy ójdonsült piercingjüket kicsit fel tudják turbózni. 

Az a jó a piercing golyókban, hogy kedvünk szerint cserélgethetjük őket. Ez azt jelenti, hogy ha például meguntad jelenlegi golyódat, akkor egyszerűen vehetsz egy újat és izgalmasabbat, amire kicserélheted a régit. Az is lehetséges, hogy bizonyos alkalmakra egy visszafogottabb piercing golyó megfelelőbb, mint amit a hétköznapokban használsz. A Bodymod.hu-n kétségég kívül megtalálod a neked tetsző golyót. 

Vásárolj egy szép piercing golyót nyelv piercingedhez

Válogass hatalmas golyó választékunkból nyelv piercingedhez. A nyelv piercing az olyan piercing, amit gyakran látnak a hozzánk közelállók. Ezért nincs jobb annál, mint hogy meglepjük ezeket az embereket egy teljesen új piercing golyóval és stílussal. Nézz jól körül oldalunkon, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb golyót. Rengeteg golyó közül válogathatsz nyelv piercingedhez fantasztikus árakon. 

Díszítsd fel köldök piercingedet egy szép piercing golyóval

Nem csak nyelv piercingekhez való golyókkal tudunk szolgálni, természetesen köldök piercingedhez és bármely más piercingedhez is egyszerűen találhatsz megfelelő darabot hatalmas választékunkból. Sok férfi találja vonzónak azt, ha a hölgyek köldök piercinget viselnek. Ezért válassz olyan piercing golyót, ami kifejezi személyiségedet - Ki tudja, lehet hogy pozitív hatással lesz a férfire vagy nőre, akinek imponálni szeretnél. Ha olyan személy vagy, aki szereti az erős színeket és partykat, akkor érdemes elgondolkodnod egy színes piercingen.

Ne felejtsd el megtisztítani piercingedet, amikor kicseréled

Amikor megérinted vagy kicseréled piercingedet, fontos hogy körültekintően megtisztítsd. Ezért fontos, hogy akkor is megtisztítsd piercingedet, amikor csak a golyót cseréled ki rajta. Ha ezt nem teszed meg, akkor piercinged könnyen begyulladhat vagy elfertőződhet. A megfelelő piercing higiénia érdekében vásárolj ápolószereink közül, amelyek nagyon hatékonyak a piericngek tisztán tartásában.