• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Kiegészítők

Termékek 1 - 48-ig 54 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 54 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Kiegészítők piercingekhez

Piercing golyók | Piercing szárak 

A legtöbb piercinggel rendelkező ember tudja, hogy milyen irritáló tud lenni, ha elveszik a piercing vége, vagy ha a szár hossza nem teljesen megfelelő. A BodyMod.hu-n segíteni tudunk neked kiegészítő szárakkal és golyókkal.

Divatos alkatrészek piercing ékszerekhez

Piercing kiegészítők

Megtalálni a megfelő golyót labretünkhöz vagy köldök piercingünkhöz nehéznek bizonyulhat, ha nincs nagy választék. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyre növeljük piercing kiegészítő választékunkat számodra. Választékunkban találsz szárakat mindenféle méretben, és golyókat mindenféle stílusban és méretben.

Golyó kiegészítők

Minden golyó kiegészítő alkatrészben van valami közös - piercing szárra kell felcsavarni őket. Az, hogy egyenes-, hajlított- vagy nyelv ipiercingre csavarod rá, nem számít. Golyó vásárlásnál nagyon fontos hogy tisztában legyünk a menetvastagsággal és az átmérővel. A menetvastagság az a mértékegység, amit akkor használunk, amikor meghatározzuk a golyó menetének méretét, attól függően hogy mekkora méretű szárat használunk. A nyelv piercingek és köldök piercingek menetvastagsága például mindig 1,6 mm. Ezzel szemben az ajak piercingek menetvastagsága általában (de nem mindig) 1,2mm.

Jó megoldás lehet, ha köldök piercing rendeléskor, ha rendelünk egy kiegészítő golyót a piercinghez illő kővel. Különösen a lógóval rendelkező piercingek esetében, hiszen ezek kő nélküli felső golyóval érkeznek. Egy új piercingzár egy szép kővel különlegesen széppé teheti ékszerünket.

Szárak

Amikor piercing szárakról van szó, akkor mindössze három kérdésre kell megtalálnuk a választ: egyenes vagy hajlított szárat szeretnénk-e, mekkora legyen a hossza, és mekkora kell hogy legyen menetvastagság. A szár formáját illetően fontos, hogy olyan a formát válasszunk, amelyiket eddig is használtuk. A hosszúságot magadnak kell mérned. Egy átlagos nyelv piercing például 16mm, de ha kisebbre vágysz, akkor egy 14mm-es vagy 12mm-es is jó választás lehet. Fontos hogy figyelembe vegyük, hogy könnyen tévedhetünk pár milimétert. 

A menetvastagság ugyanaz, mint a golyó menetvastagságánál. Tudnod kell szárad vastagságát, mielőtt megrendenéd az új golyót. A bevett gyakorlat szerint minden piercing nyaktól lefelé 1,6 mm, nyaktól felfelé pedig általában 1,2mm. Az egyetlen kivétel a nyelv piercing, ami mindig 1,6 mm.

Iratkozz fel az RSS Feed-re