A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

 • 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Így térítsd vissza a termékeket

Retur

Vissza szeretnél téríteni egy terméket? Ezt természetesen megteheted.
Az alábbiakban találod azokat az információkat, amelyek egy termék vissztérítéséhez szükségesek.

Mit küldhetek vissza?

Bármilyen terméket visszaküldhetsz (kivéve speciális termékeket és olyan termékeket, amit egyedileg gyártottunk számodra) a meghatározott visszatérítési időn belül, a termék eredeti csomagolásában. Amennyiben az eredeti csomagolást felbontottad, nem áll módunkban a terméket visszavenni.

Mit kell tennem?

A terméket természetesen megfelelő, biztonságos csomagolásban kell visszatéríteni, hogy útközben az ne sérüljön. Nem javasoljuk a termék postai csomagolásának újrahasznosítását, mivel ez egy egyszer használatos csomagolás. A borítékok belsejében lévő buborék csomagolás sérülhet, és a borítékokon lévő ragasztó nem elég erős ahhoz, hogy az újrahasznosítható legyen.

Néhány csomag a postázás során elkajlódhat, így a biztonság kedvéért azt javasoljuk, hogy nyomonkövethető levélként/csomagként add fel, biztosítással. A visszatérítendő csomagok nincsenek a BodyMod által biztosítva. Ezért körültekintően válaszd ki a visszatérítés módját és csomagolását. Felhívjuk figyelmedet, hogy az utánvétellel küldött és / vagy a kézbesítés nélkül küldött csomagokat nem vesszük fel / fogadjuk.

Mit veszünk vissza?

Természetesen azokat a termékeket vesszük vissza, amikért szeretnéd a pénzedet visszakapni. Ezen kívül szükségünk van az elállási űrlap egy másolatára.

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani, hogy cserét nem ajánlunk, csak pénzvisszatérítést. Ezért ha másik modelt, színt vagy méretet szeretnél, akkor azt újra meg kell rendelned online. Tekintsd meg vásárlási feltételeinket, ahol többet megtudhatsz a termékek visszatérítéséről.

Címünket az elállási űrlapon találod.

Idekattintva letöltheted az elállási űrlapot

Szeretnénk felhívni figyelmedet arra, hogy ha kedvezményként ingyenes szállítást kaptál, a megrendelésed nagysága miatt, akkor ezt a kedvezményt levonjuk, amennyiben a visszamaradó termékek ára az ingyenes szállítási határ alá esik. Továbbá, ha meghosszabbított visszatérítési időt választottál vagy gyorsabb szállítási módot, azok árát nem áll módunkban visszatéríteni.