Vegyes nyelv piercing, színes akril golyókkal

Elérhetőség: Raktáron

160,00 Ft
Produktbeskrivelse
Részletek

Igen, jól látod ezeknek a piercingeknek az árát. De miért ilyen olcsóak? Van valami hibájuk? Nincs, anyaguk továbbra is biztonságos (orvosi acél és akril), és az egyetlen ok amiért ilyen olcsóak az az, hogy meg szeretnénk tőlük szabadulni. Ezért most áruk hihetetlenül alacsony!

Szóval ha szükséged van egy új nyelv piercingre, akkor azt most olcsón beszerezheted. Az egyetlen hátrány az, hogy nem választhatod ki a színt/dizájnt - Úgyhogy ragadd meg az alkalmat, kockáztass és rendelj magadnak pár szép és új nyelv piercinget :)

Mindkét golyót le lehet csavarni a szárról és áthelyezhetőek egy rövidebb szárra, ha szükséges. A ékszer méretei standard nyelv piercing méretek.

További Információ
További Információ
Termékszám U-33
Darabszám 1 db
Vastagság 1.6 mm.
Hossz 16 mm.
Anyag Orvosi acél
Másodlagos anyag Akril
Szín Vegyes
Golyó mérete 6 mm.
Elállási jog Igen
Vélemények
Customer Reviews (13)
Nagyon királyak
Értékelés
Most kaptam meg postával, és nagyon királyak. :)
Nagyon jó szolgáltatás és gyors szállítás :)
Véleményezte: Christina Grynderup
Ennél nem lesznek olcsóbbak
Értékelés
Máshol is láttam ezeket az ékszereket a neten, de nem ezen az áron. A minőséggel nincsen semmi hiba. Az egyetlen hátránya, hogy nem tudod magadnak kiválasztani a dizájnját, de ha eleget rendelsz belőlük, akkir biztos lesz közöttük olyan, ami tetszeni fog. Véleményezte: Helle Kirstine
Nagyon elégedett!
Értékelés
Az összes golyó jól működik, és a színeket is imádom :3 Sokkal jobb a fogaknak az akril, ajánlom! :D Véleményezte: Roelga
Szuper akció
Értékelés
A csomag nagyon gyorsan megérkezett, és nagyon meg voltam elégedve a csomagolásával is. Véleményezte: Louise
Szuper jó
Értékelés
Egy akció, amire nehéz nemet mondani... 40-et vettem. Gyorsan megérkeztek, a szállítás kiválló, ugyanúgy mint az ár.
A legnagyobb problémám az volt, hogy melyiket használjam először, fantasztikus a kínálat :)
Csak jókat tudok mondani róla, és biztos fogok még itt vásárolni.
Véleményezte: Pernille
MEGÉRI
Értékelés
5-öt vettem egy ideje, és egyáltalán nem bántam meg! Nagyon jó állapotban vannak és nincs semmi hibájuk. A különböző dizájnok angyon jók, de közben hátrány is, hogy nem döntheted el amgadnak, hogy milyenek elgyenek, de így leglább többfélét kap az ember, és iszonyat olcsó. Véleményezte: Liv
Nice! :D
Értékelés
20 darabot rendeltem, és egyetlen olyan nem volt köztük, ami nem tetszett volna.. Ugyanúgy mint a köldökpiercingeknél, ezek is nagyon kényelmesek és jó hordani őket :) A színek pedig kivállóak!! Nagyon izgalmas várni hogy megérkezzenek a piercingek, és hogy végre emgtudd hogy hogy néznek ki.. :D úgyhogy thumbs up :D Véleményezte: Fanny
Szuper ár, szuper minőség
Értékelés
4-et vettem... nagyon jó nyelvpiercingek :)
az egyik amit kaptam lepkés volt, volt egy fekete-lila, egy világoskék és egy zöld ami olyan mint egy üveggolyó :)
Nagyon elégedett vagyok :)
Mindenesetre nem ez az utolsó hogy innen vásárolok :)
Véleményezte: Christina
Király ékszerek
Értékelés
Hogy lehetnek ilyen olcsóak? :D 20-at rendeltem, 20 darab köldök peircinggel együtt és ugyanannyira elégedett vagyok ezekkel, mint a köldök peircingekkel.
A 20-ból amit rendeltem, nem volt kettő ami ugyanolyan lenne.
Tudom ajánlani mindenkinek.
Véleményezte: Katrine Hansen
Ezaz!
Értékelés
Megragadtam az alkalmat és vettem 5-öt. 5 darab szép éskzert kaptam, annak ellenére hogy egyiket sem vettem volan meg, ha boltban láttam volna őket, de amikor megkaptam azt gondoltam: jó stílis :) hihetetlen hogy ilyen olcsóak Véleményezte: Maria
FANTASZTIKUS
Értékelés
10 darabot vettem, és egyik sem volt egyfforma, jó hogy úgy kevertétek, hogy ne kapjak ugyanolyanokat. Imádom őket és a különböző dizájnokat. Szuper jó piercingek, és szinte semmibe se kerülnek! Nagyon elégedett vagyok az új nyelvpiercingjeimmel! Véleményezte: Anne
Elégedett vásárló
Értékelés
Teljesen elégedett vagyok a minőséggel és a szállítással is. Nem az utolsó hogy itt vásárolok! Véleményezte: Ida
Jó piercingek - olcsó
Értékelés
Az akril golyók a régi peircingem szárára is jók, és nagyon kényelmes hordani őket. Nem ütődnek úgy a fogaknak. Nagyon jó :) Véleményezte: IJ
Írd le véleményedet
Értékelés: Vegyes nyelv piercing, színes akril golyókkal
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Customer Product Images

Upload images for this product