A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

 • 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Ezen az oldalon találod meg legújabb ékszereinket. Arra törekszünk, hogy folyamatosan frissítsük kínálatunkat. Ez annyit jelent, hogy ezt az oldalt rendszeresen frissítjük legújabb termékeinkkel. Nincs jobb az új piercing ékszereknél. Ha például úgy érzed, hogy köldök piercinged kezd unalmas lenni, akkor biztosan találsz valami újat és izgalmasat óriási köldök piercing választékunkban.

A továbbiankban többet megtudhatsz legújabb piercing ékszereinkről. Többek közt olvashatsz hatalmas kínálatunkról, és arról, hogy hogyan tudod gyorsan izgalmassá tenni megjelenésedet a megfelelő peircing ékszerrel.

Rengeteg új ékszer a BodyMod.hu-n

Mint korábban említettük, rengeteg új ékszerrel várunk a BodyMod.hu-n. Som tidligere nævnt har vi en masse nye smykke hos BodyMod.dk Shop. Lépést tartunk a test díszítés aktuális trendjeivel. Amint új termékek érkeznek raktárunkba, azokat ezen az oldalon megtalálod. Ha te is lépést szeretnél tartani a legújabb trendekkel, akkor azt javasoljuk, hogy rendszeresen látogasd meg ezt az oldalt.

Tedd izgalmassá megjelenésedet egy új ékszerrel

Ha szeretnéd izgalmasabbá tenni stílusodat, akkor azt egy új testékszerrel könnyedén megteheted. Nem sokan gondolnák, hogy egy új ékszer mennyire fel tudja dobni megjelenésüket. Nyáron például hordj olyan pólót, amiből kilátszik köldököd, és az azt díszítő csodálatos ékszer. Ha egy haspólóban jelensz meg, és a köldöködet díszítő baglyos piercinggel, akkor nem kérdéses, hogy divatos vagy. 

Néha egy új fülkarika is nagy hatással lehet megjelenésedre. Függetlenül attól, hogy mit keresel, itt megtalálod a legújabb piercing ékszereket

Találd meg új piercing ékszeredet a BodyMod.hu-n

Mint említettük, a BodyMod.hu hatalmas piercing kínálattal vár. Ékszreinket rengeteg színben, motívummal és dizájnban megtalálod. Termékeink kiválló minőségűek, így nyugalommal vásárolhatod meg új ékszeredet nálunk. Szeretnénk a lehető legjobb vásárlói élményt nyújtani számodra. 

Reméljük megtalálod azt az ékszert, ami boldoggá tesz.