NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Taper, csontból, faragott toll díszítéssel

6370 Ft
Raktáron

A fültágítás már ősidők óta létező jelenség. A a történelem könyvekben is fellelhetőek tágított fülű emberek portréi vagy akár mellszobraikról készült képek.

Akkoriban az embereknek egészen másféle erőforrások álltak rendelkezésre, így nem hordhattak orvosi acélból készült ékszereket. Ezekhez inkább természetes alapanyagokat használtak fel, mint például állatok csontjait vagy szarvát. Csak úgy, mint a képen látható, csontból faragott termék esetében.

Fontos megjegyeznünk, hogy az alapanyagot csupán az állat természetes halálát követően gyűjtik össze. Ez a darab például vízibivaly lábcsontjából készült. 

Ezt a fajta hangert mindenképp csak akkor javasoljuk, ha már elérted a kívánt méretet - a tágításhoz eszközökre lesz szükséged. A hangert kézzel faragja egy kézműves szakember. Ahogyan a képen is látható, elképesztően minőségi ékszerről van szó. Varázslatos spirál alakú része toll díszítésbe változik át, így alkotva egységes csontból készült ékszert, melynek mindkét oldalán ki van faragva. Nyugodtan hordhatod tehát bármelyik füledben.

Ha tetszik ez a rendkívül egyedi hanger és valami csinosat szeretnél hordani, már tudod mit kell tenned ;)

Részletek
NévTaper, csontból, faragott toll díszítéssel
SKUTaper-22
TípusHanger
AnyagCsont
SzínFehér
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Taper, csontból, faragott toll díszítéssel
Értékelésed:
Taper, csontból, faragott toll díszítéssel