NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...
%

Plug nagyméretű kővel, o-karikával

2151 Ft Olcsóbb mint 2689 Ft
Raktáron

Egy igazán klasszikus, ragyogó ékszerre vágysz fültágítóként? Itt a tökéletes választás számodra. Ez egy egyoldalú tágító, ami ebben az esetben annyit tesz, hogy kizárólag a köves oldala kell látható legyen. A hátsó felén található karika segítségével könnyedén és biztonságosan lehet ki- és behelyezni az ékszert.

A kő felülete olyan kialakítást kapott ami által a beérkező fénysugarak több szögből is visszaverődnek. Épp ezért a kő a mozgásodtól függően mindig ragyogni fog.

Légy akár nő vagy férfi, ez az ékszer minden nem számára szuper választás! Több különböző színben is elérhető. Az átlátszó köves verzió egy klasszikusabb változat, a másik kettő az egyedibb vonalat képviseli. Minden a te személyiségedtől és ízlésedtől függ.

A különös gonddal kialakított fémkarmoknak köszönhetően a kő jól illeszkedik a szerkezethez. Meggátolják a kifordulást vagy elmozdulást, és még azzal az előnnyel is járnak, hogy fürdés közben vagy szaunában is viselni lehet őket, mivel nem tartalmaznak ragasztót.

Mint azt már korábban is említettük, az ékszer hátán egy karika található, ami segít a behelyezés után helyén tartani a fültágítót. Ez a megoldás azért előnyös, mert így nem fog roncsolódni a füled használat közben.

Részletek
NévPlug nagyméretű kővel, o-karikával
SKUPlug-158
Zár típusaO-karika
TípusPlug
AnyagOrvosi acél
MélységVáltozó
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Plug nagyméretű kővel, o-karikával
Értékelésed:
Plug nagyméretű kővel, o-karikával