• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

13 Item(s)

oldalanként

13 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Mellbimbó Clickerek

A mellbimbó clickerek egyszerűen behelyezhető, fantasztikus piercingek. Általában D-alakúak, és az imádnivaló minták az ékszer alsó felét teszik ki. Ezt a fajta ékszert azoknak ajánljuk, akik szeretik a cuki mellpiercingeket, de többre vágynak, mint egy sima barbell. Tekintsd meg a következő darabokat a mellbimbó clicker kategóriában:

Hogyan kell felhelyezni?

A mellbimbó clickerek egyedülálló, de könnyen hordható ékszerek. A D-alakú kialakítás teteje nyitható, és az egyenes szárat kell a piercing lyukba helyezni. Miután a helyére került, óvatosan csukd össze ékszert, amíg kattan a szár. Biztonságosan a helyén marad, de azért legyél óvatos, ha sportolsz vagy valamilyen testmozgást végzel. Ha uszodába vagy a tengerpartra mész, ügyelj arra, hogy semmi ne akadjon bele a piercingbe, mivel ez könnyebben kihúzható, mint egy átlag barbell, és könnyen tud fájdalmat és irritációt okozni.

Ha szereted gyakran váltogatni a mellbimbó piercingedet, akkor csere előtt mindig tisztítsd meg alaposan a clickereket és a többi piercinget is. Felhelyezés előtt közvetlenül beáztathatod sós vízbe az ékszert; ez egy egyszerű megoldás, amely nem károsítja az ékszert, hanem gyengéden sterilizálja. A sós víz kiváló megoldás akkor is, ha bármilyen irritációt vagy viszketést érzel. Csak keverd el a sót meleg vízben, amíg fel nem oldódik. Öntsd egy pohárba, és áztasd bele a mellbimbódat, ameddig jól esik. Ezt nem lehet túlzásba vinni! Ha inkább professzionális ápoló termékeket szeretnél használni, akkor vásárolhatsz sót a weboldalunkon, vagy tekintsd meg sóoldatunkat. Ezt a terméket közvetlenül az üvegből lehet használni, nem kell semmit összekeverni.

Abban az esetben, ha valami megrántja a mellpiercingedet, és nagy fájdalmat érzel, szükséged lehet valami erősebb szerre. Van egy Extra Erős Ápoló permetünk, amely kisebb sérülések esetén segíti a gyógyulást. Ha csúnya fertőzést tapasztalsz, azonnal fordulj orvoshoz.