• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Banán

38 Item(s)

oldalanként

38 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Hajlított szárú mell piercingek

Amikor mell piercinget lehet egyenes és hajlított szárral is csináltatni. A szúrt lyuk a piercing ékszer formájához fog igazodni, amikor a piercing még teljesen új. Tehát ha hajlított szárú piercinggel kezdessz, akkor a piercing lyuk is hajlított formájú lesz amikor begyógyul. Ezzel szemben, ha egyenes piercinggel kezdessz, akkor  természetesen egyenes lesz a lyuk.

Hajlított szárú ékszerek

A hajlított szárú piercingek, amelyek banán piercingnek is neveznek, rengeteg dizájnban és anyagból készülnek, így lehetőségeid szinte végtelenek. Mint már említettük, ha hajlított szárhoz szúratod piercingedet, akkor a lyuk formája is ezt a hajlított formát fogja követni, mikor már teljesen begyógyult. Ezért a későbbiekben is az ilyen formájú ékszerek használata lesz a legtermészetesebb és legkényelmesebb számodra. A hajlított szár olyan mint egy karika, pontosabban, a karikának azon része, amely egyébként átmegy a lyukon. A különbség a banán és a karika ékszerek között az, hogy a banán ékszerből hiányzik a karika 2/3-a.

Viszont a karikával szemben, a banán piericngeknek kettő, szépen dekorálható vége van, amelyeket golyók különböző fajtáival lehet dekorálni. A golyók lehetnek különböző méretűek, különböző színűek és lehetnek kővel díszítettek is. A zárógolyók is lehetnek különböző formájúak, például lehetnek tüskék, kockák vagy valamilyen teljesen más motívum. Így a hajlított szárú mell peircinggel rendelkezők lehetőségek tárházából válogathatnak, amikor piercingük dekorálásáról van szó..

Ki lehet cserélni az egyenes piercinget hajlítottra?

Ha egyenes szárú piercinged van, de át szeretnél váltani hajlított szárra, akkor ezt természetesen megteheted. Természetesen az ennek ellenkezője is igaz, tehát lehetséges egyenes szárról hajlítottra váltani. Arrav viszont készülj fel, hogy kellemetlen érzést tapasztalhatsz melledben, amikor ékszeredet egy másik formájúra cseréled, mint amihez hozzá vagy szokva. Ennek az oka az, hogy a piercinglyuk elkezd formájában az új piercinghez igazodni. Ez kellemetlen feszülő érzést okozhat, és fájdalommal is járhat, de alapvetően nem szabad hogy nagyobb problémát okozzon.

Anyag választás

A legtöbb hajlított szárú ékszerek orvosi acélból, vagy titániumból készülnek. Mi általában a titániumot javasoljuk, hiszen a két anyag közül ez a legtisztább. Ezen felül a titánium teljes mértékben nikkel mentes, így ha allergiára hajlamos vagy, akkor a titániumból készült ékszerek a legalkalmasabbak számodra.