• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Playboy™

15 Item(s)

oldalanként

15 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Playboy™ köldök piercingek

A Playboy köldök piercingjei kiválló minőségűek, és ha nálunk vásárlod meg Playboy piercingedet, biztos lehetsz abban, hogy nem hamis piercinget kapsz. Playboy piercingjeinket csak is hivatalos beszállítóktól vásároljuk, így biztosítani tudunk arról, hogy eredeti Playboy ékszert vásárolsz, amikor a BodyMod.hu-ról rendelsz.

Amikor nálunk vásárlod Playboy piercingedet, akkor nem csak a névért fizetsz, hanem egy kiválló minőségű ékszerért. Az ékszerek kivitelezése nagyon részletes, és már távolról látható, hogy készítésükkor a minőség volt a szempont, és nem a mennyiség. A gondos megmunkálás és a gyönyörű eredmény az eredeti Playboy termékek jellemző tulajdonsága.

A Playboy fénykora az 1950-es évekeben kezdődött, amikor Hugh Hefner 1953-ban, Chicago-ban megalapította. Hefner ezzel utat tört az erotikus képek számára, mely mind a Playboy magazinra, mind a társadalomra nagy hatással volt az elkövetkező 20 évben.

Ma már senki sem húzza fel szemöldökét erotikus képes látványától a Playboyban, amelyet ma körülbelül 3millió példányban árulnak, 40 országban. Amikor Hugh hefner elkezdte gyedülálló üzletét, halatlan és még soha nem látott volt az , hogy egy fiatal lányt egyetlen ruhadarab nélkül publikáljanak. A kor szexualitással és erotikával szembeni korlátozott nézeteit tekintve azt mondhatjuk, hogy Hugh Hefner kezdeményezése hatással volt a nők harcára az egyenlőségért, ami ma már természetes a lányok és nők számára.

Az ékszereket, amiket ebben a kategóriában találsz, nem az erotika és szex jellemzi. Ezeket az ékszereket a jól ismert Playboy Nyuszi díszíti, a jellemzően ketté álló füllel és könnyed csokornyakkendővel. Egy tökéletes köldök piercing motivum.