37 Item(s)

oldalanként

37 Item(s)

oldalanként

  • 30 napos elállási jog
    Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
  • Trustpilot
    Több mint 600 jó értékelés ().
  • Magyar ügyfélszolgálat:
    Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Kismama köldök piercingek

Amikor a nők teherbe esnek, akkor sokan úgy gondolják, hogy a nagy pocak miatt meg kell válniuk köldök piercingjüktől. Természetesen nem ez a helyzet. A speciálisan kismamáknak gyártott köldök piercingekkel lehetséges a piercing megtartása a terhesség alatt is.

A továbbiakban többet megtudhatsz a kismamák számára megfelelő köldök piercingekről. Ha várandós vagy, és szeretnéd megtartani köldök piercingedet, akkor javasoljuk hogy olvass tovább.

Tartsd meg köldök piercinged várandósságod ideje alatt is

Mint azt korábban is említettük, a köldök piercing várandósság ideje alatti megtartása lehetséges. Annak ellenére hogy pocakod növekszik, egy, a várandós nők számára készített köldök piercinggel megtarthatod piercingedet. A BodyMod.hu-n megtalálhatod ezeket a kismamáknak készült köldök piercingeket. A piercingek szára extra hosszú, így pocakod anélkül tud növekedni, hogy az a hasad vagy piercinged kárára menne. Továbbá a kismamam piercingek szára puha PTFE anyagból készül, ami azt jelenti, hogy a piercing követi a test formáját és annak változásait a terhesség alatt. 

A BodyMod.hu-n sok féle köldök piercinget találsz kismamák számára

A BodyMod.hu-n kismamák számára kifeljlesztett köldök piercingek nagy választékával várunk. Ezek a piercingek több féle színben és több féle díszítéssel elérhetőek, például színes kövekkel díszített köldök piercingek is találhatóak ebben a kategóriában. Nállunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő piercinget.

A BodyMod.hu-n kismama piercingjeink, csak úgy mint minden piercingünk, szintén kiválló minőségűek. Ezért terhességed során is biztos lehetsz benne, hogy köldök piercinged 100%-ban rendben van. Kiválló minőségük ellenére, piercingjeink nagyon is elérhető áron kaphatóak. A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy termékeink kiválló minőségűek, de olcsók legyenek.

Mint minden piercingünknél, itt is angyon fontos a piercing helyes ápolása és tisztítása. A BodyMod.-hu-n a megfelő higiénia fenntartásához szükséges termékekekt is megtalálod. Ha szeretnéd elkerülni a gyulladást és fertőzést, akkor javasoljuk hogy ápoló termékeinket is tetkintsd meg.

Ha van olyan kérdésed, amelyre nem találod meg a választ, akkor nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent megteszünk hogy a lehető legkielégítőbb válasszal lássunk el.

Sok boldogságot és egészséget kívánunk várandósságodhoz.

U.i.: A kismamák számára kifejlesztett köldök piercingjeinket a sörhassal rendelkező urak is teljes nyugalommal használhatják :)