• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 72 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 72 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Köldök piercingek

A köldök piercingek világszerte ismertek, és a fiatal lányok kedvencei. A továbbiakban erről a piercing fajtáról tudhatsz meg többet.

A népszerű köldök piercing

A köldök piercing nagy áttörését egy nagy nézettségű divat eseményen kapta, ahol a nagy népszerűségnek örvendő szupermodell, Naomi Campbell, egy misztikus köldök piercinggel sétált végig a kifutón. Azóta a köldök piercing népszerűsége csak nőtt, és ma már ugyan olyan, mint a fülbe szúrt piercingek. A köldök piercing leginkább a fiatal lányok figyelmének örvend, de már az egészen 50-es évükben lévő nők is elkezdtek felfigyelni erre a piercing fajtára.

Milyen ékszert válassz köldök piercingedhez?

A köldök piercingek népszerűségét tekintve természetes, hogy rengeteg stílusban, színben és díszítéssel kaphatóak. A köldök piercingeket gyártják magasan a legtöbb dizájnban, és ezeknek széles választékát a BodyMod.hu-n is megtalálhatod.

A hajlított szárú köldök piercingek a legkedveltebb kezdő ékszerek, főleg azért, mert a köldök piercingek ezen fajtája teszi a legkisebb nyomás a piercing környezetére, miközben az gyógyul. A díszítő lógó megváltoztathatja a piercing fekvését, így a kezdetekben a legmegfelelőbb az, ha egy egyszerű piercinget választhatunk. 

Valami teljesen egyedire vágysz? Akkor vélaszd betű dísszel ellátott piercingjeink egyikét. 

Köldök piercinggel a terhesség alatt? Igen. 

Ha várandós lennél is nyugodtan megtarthatod köldök piercingedet. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy rugalmasabb anyagból készült piercingre cseréled jelenlegi köldök piercingedet. Mindig a PTFE-ből készült piercingjeinket ajánljuk kismamák számára, hiszen ez az anyag rugalmassága mellett antiallergén is. Természetesen ezekhez a köldök piercingekhez is könnyen hozzá juthatsz webshoppunkban. Kismamák számára tökéletes köldök piercingjeinket a "Köldök piercingek kismamáknak" kategóriában találhatod.