A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

 • 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Nők

Termékek 1 - 48-ig 52 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 52 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Christina

A legelső dolog, ami eszedbe jut, az valószínűleg a következő kérdés; mi az a Christina piercing? Ez egy olyan intim női piercing, amely függőlegesen helyezkedik el a szeméremdombon (mons pubis), közvetlenül a külső szemérem ajkak felett. Az ékszer teljesen a felszínen van, csupán dekoratív funkciót lát el, azaz nem befolyásolja a szexuális élvezetet. Ennek ellenére nagyon népszerű darab, mivel rendkívül esztétikus. De nem mindenkinek lehet ilyen piercingje, mivel ez függ az adott személy „anatómiájától”. A Christina piercing ékszerek kilökődési aránya igen magas. Az érintett területen megfelelő mennyiségű zsírszövetnek kell lennie. Ellenkező esetben nem tanácsos a szúratásba belefogni. Még teljes gyógyulás után is adódhat olyan komplikáció, ami ahhoz vezet, hogy a test elutasítja az ékszert.

Milyen ékszer ajánlott Christina piercinghez?

Erre a helyre a legnépszerűbb dizájn a hajlított barbell és az egyenes barbell, sőt, a felszíni barbell is népszerű. A piercer meg tudja mondani, hogy melyik ékszer illik a legjobban a te alkatodhoz. Nagyon fontos, hogy tapasztalt szakembert találj erre a munkára.

Az alapanyag kiválasztásával kapcsolatban az a tapasztalat, hogy a titán működik a legjobban, mivel ez a legkevésbé allergén. Különféle egyedi dizájnokat találhatsz a „Christina piercing ékszer” kategória alatt. Ez a klasszikus titán barbell cirkónia kővel egy nagyon népszerű darab.

Gyógyulás & Ápolás

Mielőtt piercinget csináltatsz, tudni kell, hogy a Christina piercing a leghosszabb ideig gyógyuló az összes női intimékszer típus között. A gyógyulási idő legalább 6-9 hónap. A piercing teljes gyógyulása ennél lényegesen hosszabb időt is igénybe vehet.

Az intimpiercingek különösen igénylik a megfelelő ápolást, mivel nagyon trükkös helyen vannak. Sóoldattal tisztítsd meg a területet az első néhány hétben, naponta kétszer. Egy ideig el kell kerülni mindenféle szexuális érintkezést, és a teljes gyógyulási időszakban nem szabad védekezés nélkül nemi életet élni. Be kell fektetni jó minőségű fehérneműbe is, aminek olyan a kialakítása, hogy nem túl szűk az érintett területen.

Költség

A Christina ára 10 000 és 15 000 Ft között mozog, a választott ékszer anyagától és a stúdiótól függően. A titán barbell általában a legjobb kezdő ékszer. A gyógyulás után választhatsz 14K aranyat, vagy akár gyöngyházfényű modellt is. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, ha a BodyMod-on vásárolsz.