Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Piercing karika, 14 karátos aranyból

15629 Ft
Ez a felettébb egyszerű karika minden piercinges ember számára alap darab kell, hogy legyen. Teljesen letisztult formája örök klasszikussá teszi.
Ami különleges, az az ékszer kiváló alapanyaga, hiszen nem másból mint valódi 14 karátos aranyból van!
Azt te választhatod ki, hogy klasszikus sárga arany vagy elegáns fehér arany variációban kéred ezt a sokoldalú modellt. Több helyen is hordható, multifunkciónális, csak mindig figyelj a méretekre! 
Rendeld meg még ma!
Raktáron

Csak egyszerűen – ez ennek a végtelen karikának a mottója, amelyen nem található olyan divatos zárószerkezet, mint amilyen a golyó vagy zsanér. Az ékszer egy darabból áll, és 14 karátos aranyból készült. A behelyezéshez meg kell csavarni. A két vége közötti nyílást igyekeztünk a lehető legkisebbre hagyni, valójában kisebb, mint ahogy az a képen látszik. A képen azt szerettük volna megmutatni, hogy még ezen a végtelennek tűnő karikán is van egy apró nyílás.

Ahogy már említettük, ez egy 14 karátos karika, amely különböző színekben kapható: klasszikus sárga arany és modern fehér arany. Mindkét modell ugyanannyi aranyat tartalmaz, csak színben térnek el egymástól.

Ha nem tetszik az ékszer koncepciója, vagy úgy gondolod, hogy a 14 karát nem elegendő, akkor olvass tovább, mert elmagyarázzuk, hogy ebben az esetben miért ez a megfelelő anyagösszetétel. A tiszta arany 24 karátos, de piercingek készítéséhez túlságosan puha, ezért az ékszer eltorzulna. Az ellenállóképesség növelése érdekében az aranyat más fémekkel ötvözik: ilyen például a sárga arany, amely sárgarezet tartalmaz.

Ez a karika rendkívül sokoldalú, ami azt jelenti, hogy több testtájban is hordható, például tragusban, helixben és fülcimpában, de orr és ajak piercingnek is alkalmas, csak a megfelelő méretet kell kiválasztanod.

A nyitáshoz csavard meg a karika egyik végét, de ne húzd szét, mert attól eldeformálódik.

Részletek
NévPiercing karika, 14 karátos aranyból
SKURing-110
Zár típusaCsavaros
TípusVégtelen karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Labia, Csiklóelőbőr
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Piercing karika, 14 karátos aranyból
Értékelésed:
Piercing karika, 14 karátos aranyból

*14k aranyra nem vonatkozik.